Dette koster en øl på Ensjø eller i nabolaget til Ensjø i juni 2021

Ensjø aktuell informasjon ser at solen skinner og varmen er merkbar. Etter at korona restriksjonene har blitt redusert, så sitter flere og flere folk på uteserveringene rundt på Ensjø og i nabolaget. Jeg har derfor laget min vanlige sak om Øl priser. Jeg har valgt å sjekke prisen på det som er vanligst å bestille, en helt vanlig halvliter. Jeg har sjekket serveringssteder som ligger på Ensjø og i nærområdet til Ensjø.

Flere av stedene som er sjekket har et bredere utvalg av alkohol/øl og flere har flere eller mange øl sorter/merker, ett av stedene har hele 40 øl sorter i beholdningen. Alle har også alkoholfritt øl. De fleste av stedene har også matservering i forskjellig grad. Alle stedene har uteserveringene som er forskjellige i forhold til lys og solforhold.

Dette er imidlertid en helt enkel pris undersøkelse. Ingen ting annet enn laveste pris er oppgitt. Selges det ikke 0,5 så har jeg oppgitt det billigste alternativet. Hvem som har mange sorter og hvem som har få sorter øl får du finne ut selv. Prisene varierer fra kr. 78 til 104.- for en vanlig halvliter.

Oversikten under er sortert fra billigst til dyrest og har man ikke 0,5 så er prisen omregnet til dette. Her er oversikten og prisen som ble oppgitt i midten av juni 2021

Vålerenga Vertshus serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.78.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Strømsveien/Hedmarksgata.

Dileks serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.83.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Rolf Hofmos gate rett ved jernbaneundergangen.

Karoline Spiseri og pub serverer øl fra Arendalsbryggeri 1489. En 0,5 koster kr.83.- De har inne og uteservering. Stedet ligger midt inne på Fyrstikktorget.

Kampen pub serverer øl fra Frydenlund.  En 0,5 koster kr.84.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Hedmarksgata rett ved Sats på Kampen/Jordal.

Fresh Asia fusion Café serverer øl fra Arendalsbryggeri 1489.  En 0,5 koster kr.85.- De har inne og uteservering. Stedet ligger ved Fyrstikktorget på Helsfyr.

Øst serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.87.- De har inne og uteservering. Stedet ligger inne i Vålerenga stadion på Valle Hovin området.

Boulangerie M serverer øl fra Heineken på flaske. En flaske 0,33 koster kr.59.- (omregnet til 0,5 blir prisen 89.-) De har inne og uteservering. Stedet ligger i Sigurd Hoels vei på torget i Tiedemannsbyen.

Safe as Milk serverer øl fra Frydenlund. En 0,5 koster kr.92.- De har inne og ute servering. Stedet ligger i Gladengveien 4.

Lun serverer øl fra Fredrikstad. En 0,5 koster kr.92.- De har inne og ute servering. Stedet ligger inne i Hasle senter.

Kampen Kafe og Bar serverer øl fra Aas. En 0,5 koster kr.92.- De har inne og ute servering. Stedet ligger rett ved Kampen kirke.

Farine (tidligere Galleri Bastian) serverer øl fra Aas. En 0,5 koster kr.98.- De har inne og ute servering. Stedet ligger rett ved Kampen kirke.

Hy’s Sushi og asian dining serverer øl fra Ringnes. En 0,4 koster kr.79.- (omregnet til 0,5 blir prisen 99.-) De har inne og uteservering. Stedet ligger i Marienfryd høyblokka ved Tiedemannsparken.

Kampen Bistro serverer øl fra Frydenlund. En 0,5 koster kr.104.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Bøgata/Nittedalsgata på Kampen

 

Disse 2 stedene er delvis stengt og har ikke gitt pris:

Scandic Helsfyr hotell  Restaurant og servering stengt grunnet korona situasjonen og er derfor ikke sjekket. Stedet ligger ved innkjøringen til Valle Hovin området med innkjøring fra Innspurten.

Trewerket er delvis stengt grunnet Korona situasjonen og er derfor ikke sjekket. Stedet ligger i Valle Wood på Valle Hovin.

Prisene er sjekket lørdag 12.juni ved oppmøte på stedet og ved å sjekke nettsider.

Her kan du lese tidligere saker om øl prisen i området.

Sjekk ØL prisene i 2020

Sjekk Øl prisene i 2018

Sjekk Øl prisene i 2017

Sjekk Øl prisene i 2014

Sjekk ØL prisene i 2013