Øl priser på Ensjø og i nabolaget!

ØL på ensjø

Ensjø aktuell informasjon tar innover seg at solen og varmen har kommet. Jeg velger derfor å legge ut en sak om Øl priser. Jeg har valgt å sjekke prisen på det som er vanligst å bestille, en helt vanlig halvliter. Jeg har sjekket serveringssteder som ligger på Ensjø og i nærområdet til Ensjø.

Flere av stedene som er sjekket har et bredere utvalg av øl og flere øl sorter/merker, ett av stedene har hele 36 øl sorter i beholdningen. Alle stedene har også matservering i forskjellig grad. Alle stedene har uteserveringene som er forskjellige i forhold til lys og solforhold.

Dette er imidlertid en helt enkel pristest. Ingen ting annet enn laveste pris påvirker resultatet.  Selges det ikke 0,5 så har jeg oppgitt det billigste alternativet. Hvem som er billigst og hvem er dyrest, hvem som har mange sorter og hvem som har få sorter får du finne ut selv.  Prisene varierer fra kr. 48.- til kr. 250.- litt avhengig av hva du skal ha.

Her er oversikten:

Hy’s Sushi og asian dining serverer øl fra Ringnes. En 0,4 koster kr.69.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Marienfryd høyblokka ved Tiedemannsparken.

Boulangerie M serverer øl fra Tuborg på flaske. En flaske koster kr.48.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Sigurd Hoels vei  på torget i Tiedemannsbyen.

Dileks serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.68.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Rolf Hofmos gate rett ved jernbaneundergangen.

Vålerenga Vertshus serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.66.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Strømsveien/Hedmarksgata

Karoline Pub og Spiseri serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.70.- De har inne og uteservering. Stedet ligger midt inne på Fyrstikktorget i karoline Kristianssen vei. (Obs litt begrenset åpningstid)

Safe as Milk serverer øl fra Frydenlund. Prisen for en 0,5 koster kr.82.- De har inne og ute servering. Stedet ligger i Gladengveien 4 (ved Rema 1000).

Kampen Bistro Er stengt pga oppussing frem til 1.august. De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Bøgata/Nittedalsgata på Kampen

Lille Kampen Er serverer øl fra Ringnes på flaske. Prisen for en flaske er kr. 66.-  De har inne og uteservering. Stedet ligger i Nittedalsgata vis a vis  Kampen Bistro på Kampen

Brick Lane Café har sommerstengt frem til 7 august. De har inne og uteservering. Stedet ligger ved Fyrstikktorget på Helsfyr. (Obs litt begrenset åpningstid)

Hovin Kroa på Scandic Helsfyr hotell. Kroa er stengt for oppussing i sommer, men de selger øl fra resepsjonen (boks) fra Ringnes. Prisen for en boks koster kr.65.- Stedet ligger ved innkjøringen til Valle Hovin området med innkjøring fra Innspurten.

Ensjø Musikk scene/Ensjø Kro er stengt og det foreligger ingen informasjon om når de eventuelt åpner igjen! Stedet ligger i Rolf Hofmos gate rett ved Ensjø T-banestasjon.

Kims bar (tidligere Kampen pub) Er stengt og under ombygning. Ingen pris tilgjengelig. Stedet ligger i Hedmarksgata rett ved Sats på Kampen/Jordal.

Prisene er innhentet ved oppmøte på det aktuelle sted og det som er oppgitt av personen på serveringstedet eller som står på meny/prisoversikt er gjengitt.

Hvor du tar turen ut for å ta en halvliter øl i sommersola, bestemmer du selv. Kanskje har du allerede et favorittsted. Ensjø aktuell informasjon har nå gitt deg prisene på øl i Ensjø området. Merk! Alle stedene har flere alternativer for deg som ønsker alkoholfri drikke!

Les tidligere undersøkelse av øl priser på Ensjø 

ØL på ensjø 1