Om Ensjø aktuell informasjon

Ensjø aktuell informasjon skriver om Ensjø, Ensjøbyen, boliger, utbygginger og ellers om store og små ting som skjer på Ensjø i Oslo.

Dette er et lite hobbyprosjekt for en som er opptatt av ting som skjer på Ensjø. Det betyr at du som også er opptatt av hva som skjer på Ensjø skal finne informasjon og få kunnskap. Den er også for deg som bare er nysgjerrig på hva som skjer på Ensjø!  Bloggen speiler selvsagt mine synspunkter og mine meninger. Hvis du ikke liker det du leser her så er det frivillig å lese innholdet og følge bloggen. Har du tips eller innspill til saker, så er det bare å ta kontakt. ensjo@ensjo.org

Jeg som skriver denne bloggen har vært bosatt på Ensjø siden 1999 og har som nevnt dette som min lille hobby. Det at det er et hobbyprosjekt betyr at det i noen perioder er mange oppdateringer og i andre perioder litt færre oppdateringer.  Ensjø aktuell informasjon har i forskjellige former og på forskjellige plattformer vært virksom siden 4.august  2008.

Bloggen ble startet fordi jeg hele tiden har vært nysgjerrig og på jakt etter informasjon om lokalmiljøet og hva som skulle skje her. Når jeg fant interessant informasjon, så tenkte jeg at dette vil andre også ha nytte av og vips så ble det blogg om Ensjø. Jeg forsøker så langt det lar seg gjøre å dokumentere eller å underbygge sakene på bloggen med lenker til dokumenter eller andre sider. Noen ganger lar det seg imidlertid ikke gjøre av forskjellige årsaker.  Bilder på bloggen er i de aller fleste saker tatt av meg. Hvis bildet ikke er tatt av meg så blir det opplyst hvor bildet kommer fra eller det er lenke til der bilde finnes.

Ensjøområdet ligger hovedsakelig i bydel Gamle Oslo og litt i bydel Grünerløkka. Ensjø ligger innenfor området som avgrenses av Gjøvikbanen, Hovinveien, Grenseveien og Strømsveien. Ensjø grenser inn mot Jordal i syd, Kampen i vest, Lille Tøyen mot nordvest, Hovin og Valle mot nord og Etterstad mot øst. Det skrives også om ting som skjer på Hasle, Helsfyr og Valle Hovin samt andre områder som grenser inn til Ensjøområdet.

Det skjer oppdateringer på bloggen, det Twittres om saker og det er en egen Facebook side og gruppe. Hvis du har lyst til å følge Ensjø Aktuell Informasjon på Facebook, så må du gjerne gjøre det også! Jeg håper du fant noe som var nyttig eller interessant og takk for at du tok turen innom!

MVH

Per Øivind Eriksen

PS! Har du tips eller innspill til saker, så er det bare å ta kontakt. ensjo@ensjo.org

 

 

Legg igjen en kommentar