Dette koster en øl på Ensjø eller i nabolaget til Ensjø

Ensjø aktuell informasjon ser at solen og varmen blir mer og mer fremtredende. Ser også at flere og flere sitter på uteserveringene rundt på Ensjø. Jeg har derfor laget en sak om Øl priser. Jeg har valgt å sjekke prisen på det som er vanligst å bestille, en helt vanlig halvliter. Jeg har sjekket serveringssteder som ligger på Ensjø og i nærområdet til Ensjø.

Flere av stedene som er sjekket har et bredere utvalg av alkohol/øl og flere har flere eller mange øl sorter/merker, ett av stedene har hele 50 øl sorter i beholdningen. Alle har også alkoholfritt øl. De fleste av stedene har også matservering i forskjellig grad. Alle stedene har uteserveringene som er forskjellige i forhold til lys og solforhold.

Dette er imidlertid en helt enkel pris undersøkelse. Ingen ting annet enn laveste pris er oppgitt. Selges det ikke 0,5 så har jeg oppgitt det billigste alternativet. Hvem som er billigst og hvem er dyrest, hvem som har mange sorter og hvem som har få sorter får du finne ut selv.  Prisene varierer fra kr. 73 til 99.- for en vanlig halvliter.

Her er oversikten og prisen som ble oppgitt i midten av juni 2020

Dileks serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.73.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Rolf Hofmos gate rett ved jernbaneundergangen.

Vålerenga Vertshus serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.76.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Strømsveien/Hedmarksgata.

Karoline Spiseri og pub serverer øl fra Arendalsbryggeri 1489. En 0,5 koster kr.79.-(*) De har inne og uteservering. Stedet ligger midt inne på Fyrstikktorget.  *type øl og pris er oppgitt av tredjepart.

Kampen pub serverer øl fra Frydenlund.  En 0,5 koster kr.79.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Hedmarksgata rett ved Sats på Kampen/Jordal. (Ikke mat)

Fresh Asia fusion Café serverer øl fra Arendalsbryggeri 1489.  En 0,5 koster kr.85.- De har inne og uteservering. Stedet ligger ved Fyrstikktorget på Helsfyr.

Øst serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.86.- De har inne og uteservering. Stedet ligger inne i Vålerenga stadion på Valle Hovin området med innkjøring fra Innspurten.

Safe as Milk serverer øl fra Frydenlund. Prisen for en 0,5 koster kr.92.- De har inne og ute servering. Stedet ligger i Gladengveien 4 (ved Rema 1000).

Lun serverer øl fra Frydenlund. En 0,5 koster kr.92.- De har inne og ute servering. Stedet ligger inne i Hasle senter.

Kampen Bistro serverer øl fra Frydenlund. En 0,5 koster kr.99.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Bøgata/Nittedalsgata på Kampen

Hy’s Sushi og asian dining serverer øl fra Ringnes. En 0,4 koster kr.79.- (omregnet til 0,5 blir prisen 99.-) De har inne og uteservering. Stedet ligger i Marienfryd høyblokka ved Tiedemannsparken.

Boulangerie M serverer øl fra Calsberg på flaske. En flaske 0,33 koster kr.58.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Sigurd Hoels vei på torget i Tiedemannsbyen.

Galleri Bastian serverer Italiensk øl på flaske fra Peroni. En 0,33 koster kr.90.- De har inne og ute servering. Stedet ligger rett ved Kampen kirke.

Disse 2 stedene er midlertidig stengt og har ikke fått gi pris:

Scandic Helsfyr hotell er midlertidig stengt grunnet byggearbeider og er ikke sjekket. Stedet ligger ved innkjøringen til Valle Hovin området med innkjøring fra Innspurten.

Trewerket er stengt grunnet Korona situasjonen og åpner i august og er derfor ikke sjekket. Stedet ligger i Valle Wood på Valle Hovin.

 

Disse 2 stedene har vært med tidligere, men er nå lagt ned:

Ensjø Musikk scene/Ensjø Kro er stengt, og det foreligger ingen informasjon om når de eventuelt åpner igjen! Stedet ligger i Rolf Hofmos gate rett ved Ensjø T-banestasjon.

Lille Kampen er stengt/lagt ned. Stedet ligger i Nittedalsgata vis a vis Kampen Bistro på Kampen.

 

Se oversikt og les mer om serveringsstedene på Ensjø