Øl prisene på Ensjø varierer fra kr. 55.- til kr. 92,50 for en halvliter.

Ensjø aktuell informasjon tar innover seg at solen og varmen har kommet. Jeg velger derfor å legge ut en liten tabloid sak om Øl priser. Jeg har valgt å sjekke prisen på det som er vanligst å bestille, en helt vanlig halvliter. Jeg har sjekket serveringssteder som ligger på Ensjø og i nærområdet til Ensjø.
Flere av stedene som er sjekket har et bredere utvalg av øl og flere øl sorter/merker. Flere av stedene har også matservering i forskjellig grad. Alle stedene har uteserveringene som er forskjellige i forhold til lys og solforhold.

Dette er imidlertid en helt enkel pristest. Ingen ting annet enn pris påvirker resultatet. Hvem er billigst og hvem er dyrest for en vanlig halvliter øl på Ensjø?

*Ensjø Kro* serverer øl fra Aas. En 0,5 koster kr.55.- før kl.2300 og kr. 66,- etter 23. De har inne og uteservering. Stedet ligger i Rolf Hofmos gate rett ved Ensjø T-banestasjon.

*Dileks* serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.57.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Rolf Hofmos gate rett ved jernbaneundergangen.

*Vålerenga Vertshus* serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.61.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Strømsveien/Hedmarksgata

*Kampen Pub* serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.62.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i Hedmarksgata rett ved Sats på Kampen/Jordal.

*Karoline Pub og Spiseri* serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.63.- De har inne og uteservering. Stedet ligger midt inne på Fyrstikktorget i karoline Kristianssen vei.

*Kampen Bistro* serverer øl fra Frydenlund. En 0,5 koster kr.76.- De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Bøgata/Nittedalsgata på Kampen

*Pizzanini* serverer øl fra Hansa. De serverer 0,4. Prisen for en 0,5 koster kr.79.- når man regner om. De har inneservering. Stedet ligger i Gladengveien (ved Rema 1000).

*Brasseriet bar og restaurant* serverer øl fra Hansa. De serverer 0,4. Prisen for en 0,5 koster kr.79.- når man regner om. De har inne og ute servering. Stedet ligger i Gladengveien (ved Rema 1000).

*Hovin Kroa* på Rica Helsfyr hotell serverer øl fra Ringnes. De serverer 0,4. Prisen for en 0,5 koster kr.92,50 når man regner om. De har inne og uteservering. Stedet ligger ved innkjøringen til Valle Hovin området med innkjøring fra Innspurten.

Prisene er innhentet ved oppmøte på det aktuelle sted og det som er oppgitt av personen på serveringstedet er gjengitt.

Hvor du tar turen ut for å ta en halvliter øl i sommersola, bestemmer du selv. Kanskje har du allerede et favorittsted. Ensjø aktuell informasjon har nå gitt deg prisene på øl i Ensjø området.

ØL på ensjø 1