Øl priser på Ensjø og i nabolaget, våren 2018

ØL-på-ensjø

Ensjø aktuell informasjon ser at solen og varmen blir mer og mer fremtredende. Ser også at flere og flere sitter på uteserveringene rundt på Ensjø. Jeg har derfor laget en sak om Øl priser. Jeg har valgt å sjekke prisen på det som er vanligst å bestille, en helt vanlig halvliter. Jeg har sjekket serveringssteder som ligger på Ensjø og i nærområdet til Ensjø.

Flere av stedene som er sjekket har et bredere utvalg av alkohol/øl og flere har flere eller mange øl sorter/merker, ett av stedene har hele 45 øl sorter i beholdningen. De fleste av stedene har også matservering i forskjellig grad. Alle stedene har uteserveringene som er forskjellige i forhold til lys og solforhold.

Dette er imidlertid en helt enkel pris undersøkelse. Ingen ting annet enn laveste pris er oppgitt. Selges det ikke 0,5 så har jeg oppgitt det billigste alternativet. Hvem som er billigst og hvem er dyrest, hvem som har mange sorter og hvem som har få sorter får du finne ut selv.  Prisene varierer fra kr. 46.- til kr. 200.- litt avhengig av hva du skal ha.

Her er oversikten alfabetisk: Pris i ( ) er prisen som ble oppgitt i juni/juli 2017

Boulangerie M serverer øl fra Tuborg på flaske. En flaske koster kr.48.- (48.-) De har inne og uteservering. Stedet ligger i Sigurd Hoels vei på torget i Tiedemannsbyen.

Brick Lane Café serverer øl fra San Miguel.  En 0,5 koster kr.82.-  De har inne og uteservering. Stedet ligger ved Fyrstikktorget på Helsfyr.

Dileks serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.68.- (68.-) De har inne og uteservering. Stedet ligger i Rolf Hofmos gate rett ved jernbaneundergangen.

Hy’s Sushi og asian dining serverer øl fra Ringnes. En 0,4 koster kr.69.- (69.-) De har inne og uteservering. Stedet ligger i Marienfryd høyblokka ved Tiedemannsparken.

Karoline Pub og Spiseri serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.71.- (70.-) De har inne og uteservering. Stedet ligger midt inne på Fyrstikktorget i karoline Kristianssen vei.

Kampen Bistro serverer øl fra Frydenlund. En 0,5 koster kr.88.- (-) De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Bøgata/Nittedalsgata på Kampen

Kampen pub (tidligere Kims bar) serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.59.-(-)  De har inne og uteservering Stedet ligger i Hedmarksgata rett ved Sats på Kampen/Jordal. (Ikke mat)

Lille Kampen Er serverer øl fra Aas. En 0,5 koster 84.- (-) De har inne og uteservering. Stedet ligger i Nittedalsgata vis a vis Kampen Bistro på Kampen

Safe as Milk serverer øl fra Frydenlund. Prisen for en 0,5 koster kr.88 (82.-) De har inne og ute servering. Stedet ligger i Gladengveien 4 (ved Rema 1000).

Scandic Helsfyr hotell serverer øl fra Ringnes. En 0,4 koster kr.81.- Stedet ligger ved innkjøringen til Valle Hovin området med innkjøring fra Innspurten.

Vålerenga Vertshus serverer øl fra Ringnes. En 0,5 koster kr.68.- (66.-) De har inne og uteservering. Stedet ligger i krysset Strømsveien/Hedmarksgata. (ikke mat)

Øst serverer øl fra Frydenlund. En 0,5 koster kr.78.- Stedet ligger inne i Vålerenga stadion på Valle Hovin området med innkjøring fra Innspurten.

Ensjø Musikk scene/Ensjø Kro er stengt og det foreligger ingen informasjon om når de eventuelt åpner igjen! Stedet ligger i Rolf Hofmos gate rett ved Ensjø T-banestasjon.

 

Prisene er innhentet ved oppmøte på det aktuelle sted 4.mai 2018 og det som er oppgitt av personen på serveringstedet er gjengitt.

Hvor du tar turen ut for å ta en halvliter øl i sola, bestemmer du selv. Kanskje har du allerede et favorittsted. Ensjø aktuell informasjon har nå gitt deg prisene på øl i Ensjø området.

Merk! Alle stedene har flere alternativer for deg som ønsker alkoholfri drikke!

 

Les sak om Øl priser fra juli 2017

 

ØL-på-ensjø-1