Da var det meste av vårrengjøringen av gater på Ensjø klart!

Gate renhold på Ensjø (25) Gate renhold på Ensjø (9)

Søndag kveld startet gaterengjøringen av Grenseveien, Malerhaugveien og Grønvoll allè. I løpet av natten så blir gatene rene og pene til glede for alle beboere som slipper støvet fykende rundt.

Det ble riktig nok utdelt en del bøter i Malerhaugveien i kveld for Vålerenga hadde hjemmekamp og mange av de tilreisende med bil tok sjansen på å parkere eller ikke så skiltene som var satt opp på fredag.  Selv om bymiljøetaten brukte litt på å bestille tauing, som en del Vålerenga fans bør være glad for, så ble det tauet inn en 6-7 biler.

Det er en stor logistisk operasjon som skal til for å utføre gaterenholdet. Det var 7 -8 personer og 6 maskiner og som feier, spyler, suger og blåser grusen rett vei slik at det blir lett å ta det med seg. Disse folka får ikke gjort jobben sin når noen ikke leser skilt og parkerer i veien for maskinene. Derfor er det 2-3 personer fra bymiljøetaten og noen tauebiler fra Falck som også må jobbe.

Men resultatet blir bra med rene og pene gater. Det eneste stedet som gjenstår på Ensjø nå er inne på Malerhaugen. Lensmann Hiorths allé og Langengen rengjøres 16.mai.

Les tidligere sak om gaterenhold

Gate renhold på Ensjø (32) Gate renhold på Ensjø (4)

Gate renhold på Ensjø (38) Gate renhold på Ensjø (31)