Helsfyr/Ensjø området får nytt midlertidig spisested – Streetfood garasjen åpner 1.mars

Da har det dukket opp planer for et nytt spisested på Helsfyr/Ensjø området. Det blir et «Urbant» streetfood spisested som skal ligge i et garasjeanlegg. Det ligger i underetasjen i et bygg som skal rives om noen år, når boligutviklingen og reguleringen av eiendommen er ferdig.

Nå skal bygget fylles med midlertidig aktivitet til glede for både nabolaget og aktører som har hatt et tøft år. Utviklerne sier «Dette er en måte å møte Helsfyrs ønske om flere steder å møtes, med digg mat, og samtidig en måte for foodtrucks å kanskje kunne få et bedre år i 2021 enn i 2020, der alt ble avlyst.» prosjektet gjennomføres av selskapet Nordr (tidligere Veidekke eiendom).

Utviklerne drømmer om at stedet kan bli et godt sted å være for alle aldre, også håper man at det kan få på plass live-musikk, aktivitetsdager og kvelder og at det kan bli et sted folk liker å henge. Prosjektet starter opp med 2 foodtrucks og veggene dekoreres med kunst fra F21. De to første Foodtrucksene som skal inn i prosjektet heter Saal Foodtrucks og Helt rå – Street of Bangkok og i tillegg kommer Bobamaniac som vil selge Bubble Tea.

Lokalene til Streetfood garasjen ligger i kjelleren på Grenseveien 97 med Fyrstikktorget og den videregående skolen F21 som nærmeste naboer. Til sommeren flytter også Hartvig Nissen videregående skole inn i nabobygget. Oslo Streetfotball senter ligger i etasjen over garasjen.

Det er planlagt at Streetfood garasjen skal åpne 1.mars, med åpningstider fra 11-18 mandag-lørdag! Men det er fortsatt slik at korona og smittesituasjonen i Oslo styrer om man kan åpne stedet.

Så er du litt sulten så er det bare å følge med fremover

Les mer på Facebook

Les sak om at Hartvig Nissen om flytter til Helsfyr

Les om Oslo Street fotballsenter

Utbygger og skole samarbeider om å pusse opp området

 

 

Bildene i saken er gjengitt med tillatelse fra Urban Jungle