Da er den gamle bilforretningen til Bergheim auto på Ensjø jevnet med jorden.

 

Nå som vi har denne korona situasjonen og mange har hjemmekontor, så kommer man ikke så mye rundt og da kan det skje ting uten at man får det med seg. Ensjø aktuell informasjon har skrevet litt om Neptuns Properties sitt boligprosjekt Tøyen Taket tidligere. De siste ukene har man imidlertid gjennomført selve rivningen av bygningene som tilhørte den gamle bilforretningen. Vel, så gammel var vel ikke bygningen for den ble oppført tidlig på 90 tallet. Ser man nøye etter, så står fortsatt reklameskiltet for den gamle bilbutikken der det alltid har stått. Snart vil man starte opp grunnarbeidene med selve boligprosjektet Tøyen Taket.

Snart vil også en nabo eiendom starte opp rivningsarbeidet. Obos skal bygge Lumanders hage på Ensjøveien 10 til 12 og i dag ble strømmen til disse bygningene koblet fra og alt er dermed klart for rivning der også.

Når bygningene etter Bergheim auto i Ensjøveien 4 nå er borte, så er dette bare et nytt skritt i retningen av å følge opp planen som gjør at Ensjø går fra bilby til boligby!

Les tidligere sak om rivningen av denne eiendommen.