Oslo street fotballsenter har åpnet på Helsfyr/Ensjø – Lørdag 5 september er det åpningsfest

Tirsdag 1.september åpnet dørene til Oslo street fotballsenter som ligger i nærheten av Fyrstikktorget og Fyrstikkalleen videregående skole (F21) på Helsfyr og i nærområdet til Ensjø. Dette senteret er et tilbud til de som ikke driver med organisert fotball.

Her kan du spille freestyle fotball, teqball, cageball, panna / street fotball og trick shots. Etter hvert så vil det også komme et E-sport område der man kan game elektronisk med andre.

Street fotball spilles på en lukket bane der man 3 og 3 spiller konkurrerer mot hverandre. På Teqball bordet spiller man det man enkelt kan kalle fotball bordtennis. I Panna buret så er det en mot en og målet er å ta flest tunneler på hverandre. Lurer du på mer, så er det kanskje lurt å ta turen innom.

Oslo street fotballsenter ligger i Grenseveien 97 med inngang fra området ved Fyrstikktorget. Lørdag 5.september feirer man den offisielle åpningen av Oslo street fotballsenter. Dette skjer fra fra kl. 12.00 til 1800. Denne dagen er det gratis å benytte seg av tilbudet og de som driver Oslo street fotball håper så mange som mulig av folk i nabolaget vil ta turen innom og feire åpningen.

Under åpningen vil de avholde noen konkurranser, en turnering og det vil bli mulig for besøkende å teste ut de ulike aktivitetene på senteret. De har i tillegg fått med segs SAAL Foodtruck som vil servere mat på utsiden.

Er du på jakt etter en utradisjonell treningsform eller bare ha det gøy, da kan street fotball være noe for deg?

Les mer på nettsiden til Oslo street fotball

Les mer på Facebook siden til Oslo street fotball