Boligprosjektet Tøyentaket med 88 leiligheter på Ensjø har salgsstart 12. november

Da er det klart at enda et av boligprosjektene på Ensjø får salgsstart.  Det er Neptun Properties som i Ensjøveien 4, legger ut 88 leiligheter for salg i prosjektet Tøyentaket. Prisene på leilighetene blir fra 3,8 til 10,5 millioner kroner. Størrelsen på leilighetene varierer fra 38 til 94 kvadratmeter.

Det var i januar 2017 det ble kjent at Neptun Properties i 2016 hadde kjøpt Ensjøveien 4. Det ble sendt inn søknad om oppstart i november 2016 og offentlig høring skjedde i februar 2018. saken ble oversendt til politisk behandling i november 2018 og bystyret i Oslo kommune behandlet reguleringssaken i juni 2019. Nå i slutten av 2020 er det klart for salg av boligene.

Det skal selges 2 bygninger med til sammen 88 leiligheter og det er bygg B med 36 leiligheter som legges ut først. Visningssenteret i Ensjøveien 4 åpner torsdag 5. november. Følg med på prosjektet sin hjemmeside for oppdatert informasjon om påmelding til visning. Salgsstarten er 12.november og det vil være forkjøpsrett for Usbl-medlemmer ved salgsstart.

På nettsiden kan man lese at det er spennende arkitektur og at leilighetene leveres med høy standard – her får du store vindusflater, vannbåren gulvvarme, fine bad- og kjøkkenløsninger samt romslige uteplasser. På toppen av byggene vil alle beboere kunne nyte livet på Tøyens tak! Fantastisk utsikt over by og fjord og gode solforhold fra morgen til kveld!

Neptun Properties har i juli 2020 søkt om rammetillatelse for å bygge prosjektet og denne behandles hos plan og bygningsetaten. Det er også søkt om å rive eksisterende bygninger på eiendommen og det ligger også til behandling hos plan og bygningsetaten i Oslo.

Det er flere boligprosjekter i dette nabolaget. Obos hadde salgsstart i boligprosjektet Lumandershage 28.oktober og disse to prosjektene ligger rett ved siden av hverandre. Jeg regner også med at Ferd som i juni fikk godkjent reguleringen av Ensjøveien 3 til 5 ( ligger tvers over veien for Tøyentaket) også kommer på banen med å selge boliger i sitt prosjekt.

 

Se nettsiden til prosjektet

Les tidligere sak om dette prosjektet

Les saken om salgsstart i Lumandershage

Les saken om regulering av Ensjøveien 3 til 5