Royal Junk eller «Luka» om du vil – et spisested i nabolaget til Ensjø

I serien om steder som selger mat på Ensjø og i nabolaget til Ensjø, har turen kommet til Royal Junk! For noen er Royal Junk helt ukjent og for andre er det et symbol på dagens måltid. Royal Junk har lang historie i nabolaget. De åpnet på Jordal i 2006, og det var nok et av de første stedene med «hjemmelaget fastfood» i Oslo. Eller som de valgte å kalle det igjennom slagordet «Slow Food For Fast People» og det har vært flittig i bruk som uttrykk.

Royal Junk er en del av Stunt Squad som er et cateringfirma på Vålerenga i Oslo. De har holdt på siden 1998, og har i mange år levert mat til film- og tv-bransjen, senest til Stjernekamp som går på NRK. Men for de som bor i nabolaget på Kampen, Vålerenga, Jordal og Ensjø, så kjenner man det kanskje best som «Luka».

Her har de et serverings tilbud til lokalbefolkningen på onsdag, torsdag, fredag (1500 til 2000) og søndag (1400 til 1900) Da serveres det mat i form av dagens rett som lages fra bunnen av og som endres hver dag! Dette et et take away sted der du henter maten og spiser hjemme. De ligger i Østerdalsgata eller rett bak lokalene til treningskjeden Sats i Hedmarksgata på Jordal.

Hva kan du få som dagens denne uken:

  • Onsdag: Asian dinner box; Steambun med kylling, nudel suppe og stekt ris. kr. 150.-
  • Torsdag: Kyllingsnitzel med potetpuré, aspargesbønne salat og remulade 145.-
  • Fredag: Tapas plate: Aranchini med prosciutto, crostini med tapenade og sardiner, aubergine rulade, salami, spekeskinke, fritert blekksprut, brød og aioli. 175.-
  • Søndag: BBQ ribs, Buffalo wings, coleslaw, fries, kremet mais. kr. 165.-

OG husk! Du kan alltid bestille hjemmelaget hamburger i luka.

Hvis du skal arrangere en festlighet, bryllup, dåp, konfirmasjon, eller bare skal samle noen folk og trenger noen som kan lage maten. Så er det mulig å få løst det på dette stedet. Sjekk ut hjemmesiden.

Så hvis du ikke kjente til Royal Junk og du en dag ikke vil lage middagen selv og har lyst på god mat, så er det bare å ta turen innom «Luka», og så er middagen fikset.

Ensjø Aktuell informasjon anbefaler at man bruker lokale spisesteder om man ønsker å beholde de i nabolaget- Spesielt i disse korona tider er det viktig å benytte seg av slike lokale leverandører.

PS! Når det nærmer seg jul, så selger de også julemat!

Se Facebook siden til Royal Junk.

Se nettsiden til Stunt Squad der man kan bestille catering og hjem levering

Se alle spisestedene på Ensjø og i nabolaget

(Bildene av matretter er hentet på facebook siden til Royal Junk)