Obos har salgsstart i boligprosjektet Lumandershage på Ensjø, onsdag 28. oktober

Da er det klart for salgsstart av boligprosjektet Lumanders hage på Ensjø, her skal Obos bygge 216 nye boliger. I første salgstrinn legger man ut 42 leiligheter. Prisene starter på ca 3,8 millioner kroner og oppover. I første trinn er det leiligheter fra 42 til 95 kvadratmeter.

På nettsiden kan man lese at alle leilighetene får egen balkong eller uteplass, og noen kommer også med mulighet for utleiedel. Det blir felles takterrasse på flere av byggene. Mellom byggene vil det bli et stort og åpent gårdsrom, godt skjermet fra både Ensjøveien og Sigurd Hoels vei.

Det blir tilrettelagt for bildelingsordning, elbil- og elsykkel-ladning samt parkering for laste sykler. I tillegg er det satt av plass til et stort felleslokale med kjøkken og egen utleiedel forbeholdt alle i borettslaget.

For å kjøpe bolig nå i første salgstrinn, så må du melde deg på salgsmøte 28.oktober.

Reguleringsplanen for denne eiendommen ble vedtatt i desember 2008. Dette er felt B i den store Tiedemannsbyen reguleringen og felt b har av Obos fått navnet Lumandershage, som spiller på at LUMA lyspære fabrikk lå her tidligere.

Obos søkte om rammetillatelse til å bygge boligene som er tidligere er regulert, i februar 2020. Planen er å bygge 5 bygninger i 5 til 7 etasjer. Saken er ikke ferdigbehadlet hos Plan og bygningsetaten, så det foreligger ikke noen igangsettingstilatelse enda.

Eiendommen ligger i Ensjøveien 10 til 12 og ligger på et av områdets høyeste punkter og fra topp etasjene vil man nok ha utsikt utover hele Oslo

Les mer på prosjektet sin hjemmeside

Les tidligere sak om Ensjøveien 10 til 12

(Svart/hvit bilde tilhører Oslo museum/Norsk Teknisk museum. Fargebilder av prosjektet er hentet på prosjektsiden til Obos)