Selvaag Bolig legger ut trinn C i boligprosjektet Tiedemannsparken på Ensjø, for salg.

 

Da har Selvaag bolig i dag onsdag 22.april lagt ut trinn C av boligprosjektet Tiedemannsparken for salg. Det er totalt 76 boliger i dette trinnet. Selvaag har solgt 3 leiligheter og det er 39 leiligheter som er ledige og man holder tilbake 34 leiligheter.

Det er ganske modig av Selvaag å legge ut nye boliger i markedet nå, spesielt når vi ser at korona situasjonen nok gjør kjøpere litt mer reserverte. I tillegg kan man lese i avisene at nybolig salget faller betydelig. Det er dessuten slik at det i dette prosjekt fortsatt er mange ledige leiligheter i de to tidligere trinnene (A og B) som ligger ute for salg. Men jeg tror at dette er en posisjonering i forhold til potensielle boligkjøperne på Ensjø.

Det er nemlig ikke lenge til det vil komme ytterligere to helt nye boligprosjekter i salg på Ensjø. De ligger begge i Malerhaugveien og når disse kommer ut i markedet, så øker konkurransen om boligkjøperne. Da er det viktig å ha mange og gode leiligheter å tilby kundene og det er nok det Selvaag gjør her.

Så er du på jakt etter ny leilighet på Ensjø og tidligere har sjekket alle de som har vært til salgs, så er det nå lagt ut 39 nye leiligheter i størrelsen fra 39 kvadratmeter til 97 kvadratmeter. Prisene starter på 3,3 millioner og går opp til 11 millioner kroner. Flere av leilighetene har store takterrasser eller balkonger.

Se nettsiden til Tiedemannsparken

Les tidligere sak om usolgte boliger på Ensjø

Les om boligsalget i første kvartal 2020