Nå kan du kjøpe juletre ved Hasle Torg – i nabolaget til Ensjø

Den brune campingvogna er satt opp utenfor Hasle Torg i Grenseveien. Folk som skal ha juletrær kan igjen puste lettet ut, når den kommer på plass, da vet de at det blir juletre i år også. Juletresalget startet i år fredag 4.desember.

Torstein som er mannen bak juletresalget på Hasle. Torstein har solgt juletrær i 48 år fra Grenseveien på Ensjø/Hasle. Han startet opp ved det gamle samvirkelaget som lå i Grenseveien 61 (der Pizzabakern ligger nå). Så har juletresalget flyttet seg bortover til Hasle Torg der det har vært de siste 8 årene.

I fjor hadde han hjelp fra to dansker som solgte trærne, i år har han også hjelp av dansker, her representert ved juletreselger med det klingene navnet, Søren Juhl. I år har Torstein vært innom for å sjekke at alt var kommet på plass. Det var det, så nå er både dansken og campingvogna på plass.

Selv om Torstein ikke personlig er tilstede som juletreselger i år, så skal ikke stamkundene bekymre seg. Søren som selger trær, har god erfaring med juletrær og trærne kommer fra en gård i Danmark som har dyrket juletrær for det norske markedet i mange år. Hvis du er av de som ønsker ekte juletre til jul, så er plassen i Grenseveien ved Hasle Torg et sted å kjøpe dette!

Prisen for juletre varierer om du skal ha et lite eller stort tre og om du skal ha edelgran eller vanlig gran!

Paret som er avbildet var noen av de første som var innom og kjøpte juletre i år. Edelgranen de kjøpte kommer til å pynte opp en stue i Petersborgkvartalet i Tiedemannsbyen på Ensjø!

God juletrejakt!

Les sak fra 2014 når Torstein selv solgte juletrær

Les saken fra i fjor!