Nå kan du kjøpe julemat på Ensjø og i nabolaget

Det har blitt noen spisesteder på Ensjø og i det nærmeste nabolaget de siste årene. Denne saken er en henstilling om å benytte de lokale stedene som finnes på Ensjø, Kampen og Vålerenga. Noen av stedene må dessverre holde stengt i disse Korona tider, men det er noen som fortsatt holder åpent.

Som eksempel på et spisested i nabolaget som holder åpent er Dileks. Der kan du komme innom å spise maten som vanlig ved bordet eller du kan bestille take away.  Hos Dileks så serveres det julemat i hele desember. Prisene er ganske gode også, Juletallerken til kr. 255.-, Pinnekjøtt til kr.295.- og ovnsbakt laksefilet til kr.215.-. Julematen kommer i tillegg til den vanlige menyen. Dileks ligger i Rolf Hofmos gate på Jordal/Ensjø.

Ensjø aktuell informasjon har alltid oppfordret til å benytte de lokale tilbudene i nabolaget. Men i disse korona tider er det spesielt viktig å støtte opp om de lokale mat og serveringsstedene, enten det er restauranter, kafeer eller gatekjøkken.

Så kanskje man skal droppe å lage middag hjemme en eller flere dager i desember og heller kjøpe den fra ett av de lokale spistedene.

PS! Minner om at man på Ensjø også skal følge vanlige regler for smittevern og benytte munnbind når man er i butikker eller på buss og bane!

Sjekk ut Facebook siden til Dileks

Se nettsiden til Dileks

Her finner du en lenke til det meste av serveringssteder på Ensjø området og i nabolaget!