Nå kan du kjøpe juletre på Hasle / Ensjø

Den brune campingvogna er satt opp utenfor Hasle Torg i Grenseveien. Folk som skal ha juletrær kan puste lettet ut når den kommer på plass, da vet de at det blir juletre i år også. Juletresalget startet i år 6.desember.

Torstein som er mannen bak juletresalget på Hasle hadde i fjor hjelp fra to danske menn som solgte trærne, i år har han også hjelp av dansker, her representert ved Lars juletreselger. Torstein har solgt juletrær i 47 år fra Grenseveien på Ensjø. Han startet opp ved det gamle samvirkelaget som lå i Grenseveien 61. Så har han flyttet bortover til Hasle Torg der han har stått de siste 7 årene. I år var Torstein innom på søndag for å sjekke at alt var kommet på plass. Det var det, både danskene og campingvogna til Torstein er på plass.

Selv om Torstein ikke personlig er tilstede som juletreselger i år, så skal ikke stamkundene bekymre seg. Lars som selger trær, har god erfaring med juletrær og trærne kommer fra en gård i Danmark som har dyrket juletrær for det norske markedet i mange år. Hvis du er av de som ønsker ekte juletre til jul, så er plassen i Grenseveien ved Hasle Torg et sted å kjøpe dette!

Prisen for juletre i år er kr 375.- per meter for edelgran og 250.- per meter for vanlig gran!

God juletrejakt!