Har solgt juletrær i Grenseveien på Ensjø/Hasle i 42 år

juletrær  juletrær

Torstein har solgt juletrær i 42 år fra Grenseveien på Ensjø. Han startet opp ved det gamle samvirkelaget som lå i Grenseveien 61. Sakte men sikkert har han flyttet bortover til Hasle torg der han har stått de siste 3 årene. Før det var den faste stamplassen på Shell i Grenseveien.

Han har opparbeidet seg en stor skare av stamkunder som kommer igjen og igjen for å kjøpe juletre. Disse ble litt bekymret når Shell ble revet, men heldigvis kunne han flytte over til den andre siden av rundkjøringen og fortsette juletre salget der.

Folk som skal ha juletrær kan hvert år puste lettet ut når den brune campingvogna kommer på plass, da vet de at det blir juletre i år også. På bildet er han sammen med en dame som har kjøpt juletre fra han i 25 år.

Ett av de største enkeltsalgene han har hatt, var når han som ung 20 åring plutselig skulle levere 28 trær til Hærens forsyningskommando som tidligere lå på Løren. Selv om du ikke skal ha mer enn ett og har planer om å skaffe deg juletre i år, så er det bare å ta turen innom Hasle torg i Grenseveien. Torstein har tre til deg også!

 

juletrær  juletrær