Nytt boligprosjekt på Ensjø legges ut for salg – Stålverkskroken har salgsstart 13.januar 2015

Illustrasjon av prosjektet Stålverkskroken på Ensjø.Består av en blokk med til sammen 40 selveide leiligheter.  Ståkverkskroken

Obos starter salg av nytt boligprosjekt i Gladengveien på Ensjø. Det nye prosjektet har fått navnet Stålverkskroken og vil ligge mellom Gladengen park og Verkshagen prosjektene.

Stålverkskroken Boligsameie vil bestå av 40 selveierleiligheter i et bygg på 6 etasjer med felles takterrasse. Leilighetene vil fordeles med 11 stk 2-roms-, 12 stk 3-roms- og 17 stk 4-romsleiligheter. 5 stk av disse vil selges med egen hybel. Størrelsene varierer fra 42 kvm til 116 kvm BRA.

Prisene ligger på fra 2,35 til 7,75 millioner kroner

Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse på vestsiden av bygget, og de fleste av de gjennomgående leilighetene får to balkonger. Boligene i toppetasjen får ekstra store terrasser. Balkongen til flere av endeleilighetene vil være trukket rundt hjørnet for ekstra gode solforhold. 4-romsleilighetene får et ekstra toalett i tillegg til bad. De fleste leilighetene vil få egen parkeringsplass i kjelleren.

Dette prosjektet er egentlig en tvilling til boligprosjektet Verkshagen både i størrelse utforming og antall leiligheter.

Det er nær kommunikasjon til Ensjø T-banestasjon (4 min gange) man får Stålverksparken på den ene siden og foran ut mot Gladengveien vil Hovinbekken gå oppe i dagen. Det er en ulempe med disse boligene, alle vil få direkte utsyn mot veggen på stålverkhallene i ganske lang tid og når hallene rives, så vil man få utsyn mot den nye boligblokka som skal bygges som bygge trinn 2.

Det er allerede mulig å kikke litt hvordan det blir hvis man kikker på naboblokka i Gladengtunet som allerede er bygget. Jeg vil tro at de hjørneleilighetene som ligger ut mot den fremtidige Stålverksparken er de med best lys og utsyn.

Obos er allerede i gang med å selge og bygge 56 boliger i boligprosjektet Gladengen park, her er det 11 ledige leiligheter. Det er også startet salg av 40 leiligheter i boligprosjektet Verkshagen. her er det 14 ledige leiligheter.

 

Les mer på hjemmesiden til prosjektet

Les sak om at Verkshagen prosjektet solgte 45 prosent av leilighetene første salgsdag

 Fasade Stålverkskroken D10 perspektiv fra Gladengveien 3darbeid no