Boligprosjektet Verkshagen på Ensjø solgte 45 prosent av alle leilighetene første salgsdag

Verkshagen c10 2  Verkshagen c10 1

På kvelden tirsdag 26.august hadde Obos salgsmøte i boligprosjektet Verkshagen på Ensjø. I følge nettsiden til prosjektet solgte man 18 av de 40 leilighetene som ble lagt ut i dette prosjektet, denne kvelden. Dette tilsvarer et salg på 45 prosent og må i dagens marked sies å være veldig godt. Regner derfor med at det er kake og god stemning hos Obos i dag.

Verkshagen Boligsameie vil bestå av 40 selveierleiligheter i et bygg på 6 etasjer med felles takterrasse. Leilighetene vil fordeles med 10 stk 2-roms-, 12 stk 3-roms- og 18 stk 4-romsleiligheter. 6 stk av disse vil selges med egen hybel. Størrelsene varierer fra 42 kvm til 116 kvm BRA.

Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse på vestsiden av bygget, og de fleste av de gjennomgående leilighetene får to balkonger. Boligene i toppetasjen får ekstra store terrasser. Balkongen til flere av endeleilighetene vil være trukket rundt hjørnet for ekstra gode solforhold. 4-romsleilighetene får et ekstra toalett i tillegg til bad. De fleste leilighetene vil få egen parkeringsplass i kjelleren.

Det er nær kommunikasjon til Ensjø T-banestasjon ( 3 min gange) man får Petersborgaksen på den ene siden og foran ut mot Gladengveien vil Hovinbekken gå oppe i dagen. Det er en ulempe med disse boligene, alle vil få direkte utsyn mot veggen på stålverkhallene i ganske lang tid og når hallene rives, så vil noen få utsyn mot den nye men mindre boligblokka som skal bygges som bygge trinn 2.

Det er allerede mulig å kikke litt hvordan det blir hvis man kikker på naboblokka i Gladengtunet som allerede er bygget. Det er også mulig å få et inntrykk av dette ved å klikke på bildene i saken som viser modellen av prosjektet. Jeg ser at alle hjørneleilighetene som ligger ut mot den fremtidige Petersborgaksen er solgt og det er fordi at de har best lys og utsyn.

Salget går dermed ganske bra i Obos sine boligprosjekt i Gladengveien på Ensjø. I Gladengen park har man solgt 40 av 56 leiligheter og arbeidene med bygget er allerede i gang. Regner med at byggestart vedtas ganske raskt i Verkshagen  og at bygget mellom Verkshagen og Gladengen park som heter felt D10 med 40 leiligheter snart blir lagt ut i markedet.

Les om prosjektet på hjemmesiden til Obos

Les mer om boligsalg i 2 kvartal 2014

Les tidligere sak om Verkshagen

Verkshagen 025  Verkshagen 035

Verkshagen 037  Verkshagen 041