Obos starter salget av nytt boligprosjekt med 40 boliger på Ensjø – Verkshagen har salgstart 26. august.

 

Verkshagen c10 1  Verkshagen c10 2

 

Det litt intetsigende navnet C10 er regulerings navn på et boligprosjekt langs Gladengveien på Ensjø. Det ligger på venstre side når man kommer fra Ensjø T-banestasjon. Nå har C10 fått navn og det skal hete Verkshagen sameie og det er Obos som står som utbygger.

Verkshagen Boligsameie vil bestå av 40 selveierleiligheter i et bygg på 6 etasjer med felles takterrasse. Leilighetene vil fordeles med 10 stk 2-roms-, 12 stk 3-roms- og 18 stk 4-romsleiligheter. 6 stk av disse vil selges med egen hybel. Størrelsene varierer fra 42 kvm til 116 kvm BRA.

Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse på vestsiden av bygget, og de fleste av de gjennomgående leilighetene får to balkonger. Boligene i toppetasjen får ekstra store terrasser. Balkongen til flere av endeleilighetene vil være trukket rundt hjørnet for ekstra gode solforhold. 4-romsleilighetene får et ekstra toalett i tillegg til bad. De fleste leilighetene vil få egen parkeringsplass i kjelleren.

Det er nær kommunikasjon til Ensjø T-banestasjon ( 3 min gange) man får Petersborgaksen på den ene siden og foran ut mot Gladengveien vil Hovinbekken gå oppe i dagen. Det er en ulempe med disse boligene, alle vil få direkte utsyn mot veggen på stålverkhallene i ganske lang tid og når hallene rives, så vil man få utsyn mot den nye boligblokka som skal bygges som bygge trinn 2. Det er allerede mulig å kikke litt hvordan det blir hvis man kikker på naboblokka i Gladengtunet som allerede er bygget. Jeg vil tro at de hjørneleilighetene som ligger ut mot den fremtidige Petersborgaksen er de med best lys og utsyn.

Obos er allerede i gang med å selge å bygge 56 boliger i boligprosjektet Gladengen park, her er det 26 ledige leiligheter.

Les mer på Obos sin hjemmeside  

Les tidligere sak på Ensjø aktuell informasjon 

C10 D10 planskisse