Boligprosjekt i Malerhaugveien på Ensjø solgte 20 boliger den første uka

Tirsdag 17.september var det salgsstart i boligprosjektet Malerhaugveien 20 på Ensjø. I den uka som har gått har man solgt 20 leiligheter og det tilsvarer 19 prosent av leilighetene. Det er Bundegruppen som er utbygger av prosjektet.

Eiendommen ligger der man finner gamle biblioteksentralen sine lokaler, Dette er innerst i malerhaugveien der denne er stengt for gjennomkjøring. Det gamle bygget er ikke revet enda, men mye av innmaten er fjernet. Regner med at bygget rives så snart man har solgt nok boliger til å igangsette byggeprosessen av det nye boligprosjektet.

Det nye boligprosjektet består av 106 leiligheter med vestvendt og solrik beliggenhet på Ensjø. Boligene ligger rolig og skjermet til omkranset av store grøntarealer, innerst i en blindvei, samtidig som det er sentralt med få minutter fra sentrum med t-bane. Leilighetene får store lysflater og god standard med bl.a. vannbåren varme i gulv. Mange av leilighetene får også store balkonger eller private takterrasser.

Det opplyses at størrelsen er 2-4-roms, 35-122 kvm BRA. Det blir balkonger/ private takterrasser med en solrik, vestvendt beliggenhet. Dette beskrives som i et parkområde innerst i blindvei, få minutter fra sentrum med t-bane. Prisene ligger varierer mellom 2.900.000.- til 12.900.000.-

Prosjektet er nå i salg og visningslokalet er i Malerhaugveien 20.

Les mer på nettsiden til prosjektet

Les salgsprospektet for M20

Les tidligere sak om dette prosjektet

Les sak om Østre parkdrag