Det skal selges flere nye boliger på Ensjø i høst! I Malerhaugveien 20 skal det legges ut 106 leiligheter

Boligprosjektet som ligger i Malerhaugveien 20 skal utvikles av Bundebygg varsler også om salgsstart av nye boliger i høst! Dette prosjektet som skal bygges på den gamle eiendommen der Biblioteksentralen tidligere holdt til, har vært igjennom offentlig høring. Da fremmet plan og bygningsetaten eget alternativ. Nå er saken sendt til politisk behandling. Den er ikke avgjort, men etter et par ekstra runder med begrenset høring i februar 2019, så er utbygger og Plan og bygningsetaten enige om at dette er et prosjekt man kan gi sin støtte til.

«Bunde Eiendom AS foreslår å omregulere Malerhaugveien 20 fra industri til kombinert formål bolig, forretning, barnehage, bevertning, uteareal, gatetun og park. Det foreslås å legge til rette for oppføring av boligblokker på 5-7 etasjer i en hestesko-form. Etablering av boliger forutsetter etablering av barnehage. Foreslått maks BRA bolig er 8835 m² som tilsvarer ca 100 boliger.»

Nå har utbygger startet med reklamen for prosjektet. «Man skriver blant annet «Høsten 2019 har vi salgsstart på 106 lyse og tiltalende leiligheter med vestvendt og solrik beliggenhet på Ensjø. Boligene ligger rolig og skjermet til omkranset av store grøntarealer, innerst i en blindvei, samtidig som det er sentralt med få minutter fra sentrum med t-bane. Leilighetene får store lysflater og god standard med bl.a. vannbåren varme i gulv. Mange av leilighetene får også store balkonger eller private takterrasser.»

Det opplyses videre at det er 106 boliger, i størrelsen 2-4-roms, 35-122 kvm BRA. Det blir balkonger/ private takterrasser med en solrik, vestvendt beliggenhet. Dette beskrives som i et parkområde innerst i blindvei, få minutter fra sentrum med t-bane.

Plakatene på bygget har hengt oppe siden i mars, men det er først nå man er tydelige på at det blir salgsstart høsten 2019!

Les mer om prosjektet på nettsiden

Les tidligere sak om dette