Winther blomst åpner butikk på Ensjø 3.oktober

Som Ensjø aktuell Informasjon har skrevet om tidligere så skal Ensjø få blomsterbutikk. Den kommer i neste uke. Torsdag 3.oktober åpner Tore Winther dørene på sin nye blomsterbutikk, liggende langs Ensjøveien ved Ensjø torg.

Winther blomst har tidligere hatt lokaler i Ensjøveien 14, men har en periode holdt lukket grunnet skifte av lokaler. Winther blomst har også en butikk på Grünerløkka.

Det er dekorasjonsarbeider på gang i lokalene og Tore Winther tar med seg litt av Grünerløkka når han åpner butikken på Ensjø. På veggene i butikken vil man nemlig finne bilder av landemerker på Grünerløkka som fasaden til Månefisken og fossen i Akerselva som ligger ved Hønse-lovisas hus.

Blomsterbutikken har et bredt kundegrunnlag med alt fra dekorasjoner ved møter, arrangementer, begravelser eller bedrifter som trenger blomster. Ikke minst så kan du stikke innom å finne noe å ta med hjem. I neste uke blir det mulig å handle blomster på Ensjø.

Så på bursdagen sin 3.oktober åpner Tore Winther sin nye blomsterbutikk på Ensjø. Du kan gratulere han ved å ta turen innom! Som jeg alltid sier når vi får noe nytt, folk må huske på å bruke de lokale butikkene eller så forsvinner de like fort som de kom!

Se Winhter blomst på facebook!