Utbyggere på Ensjø forsøker å få opp interessen for nye boliger. Siste 2 måneder er det solgt 19 nye boliger!

Gladengen park 018  Gladengen park 013

De siste ukene har utbyggerne på Ensjø trappet opp aktiviteten for å skape ny interesse for de nye boligene som er til salgs på Ensjø. Ved årsskiftet hadde man et ganske lavt nivå på omsetningen av nye boliger. Men etter at to måneder av 2014 har gått, så ser man at utbyggere forsøker å skape fornyet interesse.

Obos i boligprosjektet Gladengen park hadde søndagen 2.mars bygget opp et stort visningstårn der interessenter boligkjøpere kunne gå opp og kikke på utsikten fra ca. 5 etasje i Gladengen park prosjektet. Det ble i tillegg servert boller og kaffe til de oppmøtte. Visningstårnet skal stå der i ca 1 måned, så det blir flere muligheter fremover til å kikke på utsikten.

Sist helg hadde Skanska / Ferd visninger i boligprosjektet Petersborgkvartalet! og neste helg (9/3) avholder JM «Den store visningsdagen» i boligprosjektet Hovinbekken 2.

Om det er fornyet interesse eller troen på bedre økonomi eller bare det faktum at våren står for døren som får boligkjøpere til å kjøpe bolig, vites ikke.  Men i løpet av 2 måneder i 2014 så er det solgt 19 nye boliger på Ensjø. Til sammenligning ble det i de siste 3 månedene av 2013 kun solgt 14 nye boliger.

Her kan du se hva som skjer:

I Prosjektet Marienfryd (Veidekke)  har man solgt 8 nye boliger siste 2 måneder og det er ledig 54 stk (9 er reserverte)

I Prosjektet Gladengen Park (Obos) har man solgt 4 boliger siste 2 måneder og det er ledig 39 stk

I prosjektet Petersborgkvartalet (Ferd/Skanska) har man solgt 4 boliger siste 2 måneder og det er ledig 43 stk

I Prosjektet Malerhaugen park (Neptun Properties) har man solgt 3 boliger siste 2 måneder og det er ledig 15 stk

Det er kanskje et svakt håp om at bolig salget tar seg opp i 2014 sammenlignet med 2013.

Les om boligsalget i 2013

Les om boligsalget i 4 kvartal 2013

 

Gladengen park 016  Gladengen park 019

Én kommentar

Kommmentarfeltet er stengt.