Tiedemannsparken del 3 på Ensjø er nesten ferdig!

Ensjø aktuell Informasjon har skrevet en del om parker og parkdrag på Ensjø, her kommer en statusrapport fra Tiedemannsparken. Nå er Tiedemannsparken del 3 stort sett ferdig. Hovinbekken har fått nytt løp, som er tatt i bruk. Alle steinheller til trapper, gangstier og plattinger er lagt på plass. Det er etablert sittegrupper og området er planert. Denne uka har stålkonstruksjonen rundt bunnen av den store pipa blitt montert. Den har på samme måte som stålet på Ensjø T-banestasjon fått navnet kuttet inn i stålet. Så nå ser man tydelig at dette er Tiedemannsparken.

Arbeidet med denne delen av parken ble startet opp 17.juni og har pågått kontinuerlig siden da. Nå blir det en pause i arbeidet, for det som mangler i denne delen av parken er nemlig beplantningen. Det er ganske ugunstig å plante busker, trær, vannplanter i bekken og legge gress midt på vinteren. Dette skal gjøres til våren når man har stabil varme og sannsynligheten for at plantene overlever er større enn på vinteren.

Denne delen av parken og nabo eiendommen der man bygger boligprosjektet Tiedemannsparken er fortsatt en byggeplass og området vil derfor være avstengt frem til parken er beplantet og klar. Det er planlagt at området skal være helt ferdig i mai 2021!

 

Les sak fra 17. juni 2020 da det var byggestart på området

Les sak om fremdriften i arbeidet fra august 2020