Senker prisen på nye boliger på vestkanten, men ikke på Ensjø!

st haugen Forside-19122013

Ensjø aktuell informasjon ser at boligutvikleren Neptun properties har fått et oppslag i media om salg av boliger.

Osloby.no skriver at «Da utbyggeren Neptune la ut 24 leiligheter like ved parken på St. Hanshaugen på sensommeren i fjor, var det ingen som ville kjøpe. De trakk tilbake prosjektet, kuttet prisene med en tiendedel og la det ut for salg igjen i desember. I andre salgsrunde fikk de solgt tolv leiligheter.» man sier videre i saken at. «I et annet av Neptunes prosjekter, på Malerhaugen på Ensjø, er ingen boliger solgt siden september. Men her er det ikke marginer til å sette ned prisen.»

Det er ingen tvil om at boligprosjektet Malerhaugen Park på Ensjø har slitt med salget. I Prosjektet Malerhaugen park (Neptun Properties) er 7 leiligheter solgt i 2013, men ingen i oktober, november og desember 2013.  Det er 18 ledige leiligheter i dette prosjektet. Prosjektet hadde salgs start i mai/juni 2013. Det er ikke kjent om man har vedtatt byggestart, men rammetillatelsen er søkt, og de gamle bygningene på tomta er revet.

Det er ikke først gang noen senker prisen. For når boligprosjektet Glaenga (Gladengveien 15) ble lagt ut for andre gang og man hadde senket prisene med 15 prosent i 2010, så ble det fart i salget der også.

Hvordan salget i Malerhaugen Park går i januar gjenstår å se!

Bildene i saken er hentet på hjemmesiden til Neptun Properties og viser prosjektet på Ensjø (Malerhaugen Park) og prosjektet i Geitmyrsvein på St.haugen. Hjemmesiden til Neptun Properties finner du her!

Les oppslaget i Osloby

Les tidligere salg om salg av boliger på Ensjø i 2013

Les siste sak om bolig prosjektet Malerhaugen Park

Les om at urbanium senket prisen på Glaenga med 15 prosent

 

Malerhaugen-park-1