Dr.Dropin har åpnet på Ensjø

Da har Dr.Dropin åpnet praksis i sine nye lokaler på Ensjø Torg. Ensjø aktuell informasjon skrev i januar om at dette skulle skje, nå i mai har man startet opp tilbudet. Igjennom denne etableringen blir det større konkurranse i helsetilbudet på Ensjø. Du har dermed flere tilbud å velge imellom.

Dette skal være en tverrfaglig klinikk, som på sikt vil tilby et bredt spekter av helsetjenester til befolkningen i området. Klinikken har totalt seks behandlingsrom/legekontorer. I første omgang tilbyr man fysioterapi. Etter hvert vil det også være allmennlege, kiropraktor og legespesialister i klinikken.

På mandag 10.mai har Dr.Dropin «åpen dag», uten pasienter. I tidsrommet kl. 12-15 kan de som bor i nabolaget på Ensjø komme innom og si hei og selvsagt få kikke på klinikken.

Nå har alle næringslokalene i Ensjø Torg blitt fylt opp! Vi har: Matbutikken Spar, Åpent bakeri, Winter Blomster, Notar, Vitus apotek og Sparebanken SR bank. Ensjø Tannlegesenter flytter snart inn i lokaler ved siden av Dr.Dropin.

 

Les tidligere sak om dette

(foto fra inne i lokalet er tatt av Dr.Dropin Ensjø)