Dr.Dropin åpner legekontor på Ensjø?

Det er mulig å lese i kommunalt saksinnsyn at Ensjø Torg næring AS, ønsker å etablere to nye leietakere i næringslokaler rett over Notar og Winther blomster i Ensjøveien. Dette er vegg i vegg med Sparebanken SR banks sine lokaler på Ensjø torg. Lokalene har stått tomme siden bygget var nytt, men nå har Ragde eiendom som eier lokalene åpenbart fått noen leietakere. I søknaden skrives det lege og tannlege kontor.

Ensjø aktuell informasjon har stor grunn til å tro at den ene leietakeren er den private «lavpris» legekjeden Dr.Dropin. Dette begrunnes med et bilde lagt ut på Instagram 13.januar, der et byggefirma skriver «Her bygges ny Dr.Dropin på Ensjø» og sett i kombinasjon med søknaden til Plan og bygningsetaten 22. januar, om at det skal bli legekontor i lokalene så er det ganske sikkert.

Legetjenesten Dr.Dropin ble startet i 2017, og har mange fysiske klinikker i Oslo, Asker, Trondheim, Bergen og Stavanger. Dr.Dropin er en del av porteføljen til oppstartsfabrikken Askeladden & Co. Dette er de samme folkene som har startet opp frisørkjeden Cutters. På nettsiden skriver man «Derfor har vi laget Dr.Dropin – et tilgjengelig og moderne privat helsetilbud som tilbyr de aller fleste legetjenester til fast pris, og med kort ventetid.»

Ensjø aktuell informasjon har ingen informasjon om når man skal åpne på Ensjø, men det pågår byggearbeider i lokalene. Det fremkommer ingen informasjon på nettsiden til kjeden!

Så vi får vente å se!

Les søknaden på saksinnsyn

Les sak om at Skanska solgte Næringslokaler på Ensjø torg til Ragde

Les om SR bank på Ensjø