Ensjø får bankfilial fra Sparebank 1 SR bank

I løpet av året skal Sparebank 1 – SR bank åpne ny bankfilial på Ensjø i Oslo. Det er Finansavisen som skriver dette i en sak 5.februar. Ensjø aktuell informasjon har vært i kontakt med SR bank og får bekreftet at bankfilialen skal ligge i andre etasje på Ensjø Torg (over Spar og Åpent bakeri) og den vil inneholde kundesenter for personkunder. Det er Ragde Eiendom som er utleier av lokalene.

De fleste banker legger ned sine kunde tilbud spesielt filialer med kundeservice, men SR bank går motsatt vei og åpner ny filial. Lokaliseringen til Ensjø er gjort med bakgrunn i den store tilflyttingen til området og mangelen på lokale banktilbud.

Sist Ensjø hadde egen bank filial var når DNB holdt til i lokalene der Peppes pizza holder til i dag, ved siden av Ensjø Bingo i Rolf Hofmos gate. Den DNB filialen ble lagt ned i 2005.

På nettsiden skriver SR bank dette om seg selv: SpareBank 1 SR-Bank har mer enn 300.000 privatpersoner og bedrifter som kunder. Vi er til stede med 36 kontorer fra Bergen i vest til Oslo i øst. Vårt konkurransefortrinn er at vi er nærmere folk og bedrifter enn andre storbanker.

I 2018 gikk vi fra å være en regional bank til en bank for hele Sør-Norge, med vekt på Oslo-området som et satsingsområde. I begynnelsen av 2018 etablerte vi et eget kontor i Oslo som betjener større bedrifts- og personkunder. 

Nå får Ensjø på ny bankfilial – Sparebank 1 SR bank! De planlegger åpning i andre halvår 2020.

 

Les saken i Finansavisen (bak betalingsmur)

Les sak om at Ragde Eiendom kjøpte næringslokalene på Ensjø torg!

Les sak fra 2004 i Dagens næringsliv om at DNB legger ned Ensjø filialen