Det nærmer seg åpning av Spar butikken på Ensjø – Nå utlyses lederstillingene i butikken!

 

Ensjø aktuell informasjon har ved flere anledninger laget saker på butikkene som kommer rundt det fremtidige Ensjø Torg. I mars kunne jeg informere om at matvarebutikken som blir en butikk fra kjeden Spar, skal åpne i august.

Årsaken til at åpningen blir i august er at arbeidet med vannbasseng og legging av steinheller på selve torget må bli ferdig. Dette er planlagt ferdig i august og da blir det en enkel tilgang til butikklokalene.

Nå har Spar kommet så langt at de skal ansette butikksjef, assisterende butikksjef samt sjef for ferskvare avdelingen. Dette kan man lese på Spar sine ledige stillinger sider.

Der står det «SPAR Ensjø åpner i slutten av august 2019 og blir en ny flott SPAR butikk i Oslo med ferskvarepunkt.

I SPAR er vi opptatt av å gi kunden det lille ekstra ved å tilby personlig service. Vi legger vekt på lokal tilhørighet og søker deg som vil være med å skape den beste lokale handleopplevelsen, hver dag – hele året, for hver eneste kunde.

Vi søker både Butikksjef og Assistrende butikksjef som skal jobbe tett sammen for å skape gode resultater for denne nye butikken.»

Ferskvareavdeling/ferskvarepunkt og Ferskvaresjef, det er kanskje her at Sparbutikken vil skille seg ut fra de eksisterende Rema 1000 og Kiwi butikkene som begge ligger ca. 100 meter unna. Spar skal ha en egen ferskvareavdeling (forhåpentligvis) som i betjent kjøtt- og fiskedisk. Da blir det et tilskudd til det vi har fra tidligere.

 

Se ledige stillinger i Sparkjeden

Les om stillingen ferskvaresjef.

Les tidligere sak om dette