Oslo Fight Center åpner i Grenseveien på Ensjø/Helsfyr

 

Oslo Fight Center har flyttet til Ensjøbyen og åpner i nye lokaler i Grenseveien 74. Oslo Fight Center høres skummelt ut tenker du, men det er det ikke. Dette er et treningssenter for folk som liker å holde seg i god form med bruk av selvforsvars- og kampsport metoder. De har tidligere holdt til i nærheten av Alexander Kjellands plass, men nå er de på plass på Ensjø!

På nettsiden sier de «Oslo Fight Center er et av Norges største kampsportsentre, og tilbyr deg et fantastisk treningsmiljø med de dyktigste og mest erfarne instruktørene innen Krav Maga, muay thai, MMA og submission wrestling.» De sier videre at alle treningstilbud er inkludert i medlemskapet. Trening både for nybegynnere og erfarne utøvere. Medlemmene er menn og kvinner i alderen 16 til 55 år. De har også trening for barn/ungdom i alderen 6 til 12 år.

I de nye lokalene i Grenseveien har man fått over 600 kvadratmeter å boltre seg på samtidig som lokalene er spesialtilpasset for kampsport. Her finner du flere store treningssaler samt bur og ring! Garderobe fasilitetene er også flotte, siden alt er nybygd.

De har allerede startet å ta lokalene i bruk til trening, men den offisielle åpningen av senteret er 4.mai! Har du lyst til å prøve noe nytt innen trening, så er det bare å stikke innom så kan du få en smakebit av hva man holder på med.

Er du kvinne og ønsker et gratis selvorsvarskurs så er det mulighet på åpningen 4.mai! Over 3500 kvinner har fått gratis selvforsvarskurs av Krav Maga Academy, og de ønsker velkommen til en lærerik, morsom og spennende dag. Det er en kortere variant av kurset som blir holdt i forbindelse med åpningen av nytt senter på Ensjø/Helsfyr.

Sjekk ut hjemmesiden

Se Facebook siden

Se på FB arrangementet for åpningen 4.mai

Les mer om gratis selvforsvarskurs for kvinner