Da har Ensjø fått et nytt grønt område med sitteplasser, trær og busker

 

Ensjø Aktuell Informasjon hadde i slutten av august en sak om at dette aktuelle området skulle bli mer grønt og dobbelt så stort. Nå kan man se resultatet av Bymiljøetatens sin innsats med å fornye området.

Området ligger imellom boligselskapene Verkshagen og Ellipsen borettslag på Ensjø og har siden det siste boligselskapet ble bygget, kun vært en liten gressplen. Området har vært preget av «ulovlig» parkering og det ligger et midlertidig avfallsanlegg til et av boligselskapene på området.

Dette er en del av den fremtidige Petersborgaksen som skal krysse Ensjø på tvers. Men området har egentlig ikke vært så trivelig og heller ikke mulig å bruke til noe. Dette ble det i sommer tatt grep for å gjøre noe med.

Nå er arbeidet med å bygge om området klart og det er satt opp 3 grupper med sittemøbler, det er plantet trær og busker. Nå har også plenen blitt lagt på og da skifter området karakter. Nå er dette et mer trivelig og mer brukervennlig område, som flere kan ta i bruk.

Her kan man sette seg ned og slappe litt av og høre på Hovinbekken som renner forbi. Om man skal kalle dette en liten park eller grønt område kan sikkert diskuteres, men området har uansett blitt flott! Mye bedre enn det var tidligere.

 

Les tidligere sak om dette

Les sak om hvordan det så ut tidligere på området