Da er det visningsstart i boligprosjektet Humlehagen på Ensjø og salgsstart skjer senere i mai

Ensjø aktuell informasjon har tidligere skrevet om dette prosjektet og nå er tidspunktet kommet til at folk kan se leilighetene og sjekke prospekter. Fra tirsdag 4.mai er det nemlig mulighet for visninger i visningslokalet i Gladengveien 12.

Det er Ferd Eiendom som utvikler Humlehagen. Boligprosjektet ligger i Gladengveien 12 til 14 på Ensjø. I prosjektet skal det bygges 133 ­leiligheter og 9 rekkehus fra 36 til 135 kvm. Prosjektet er organisert som et frittstående borettslag og det er avtalt at Obos skal være forretningsfører.

I første salgstrinn så selges det 41 leiligheter i størrelse fra 40 til 116 kvadratmeter. Det er 6 etasjer hvor den øverste er inntrukket. Prisene ligger på 3,7 til 13,8 millioner kroner, men siden prosjektet er organisert som et borettslag så er det mulig å kjøpe en 40,5 kvadratmeter leilighet for kr 1,85 millioner i innskudd, med en fellesgjeld på 1,85. Dette gir en total pris på kr 3,7 millioner. Leiligheten på 116 kvadrat kan kjøpes på samme måte, men med 6,9 millioner i innskudd og 6,9 millioner i fellesgjeld tilsammen 13,8 millioner kroner.

Det er også en sjelden anledning til å kjøpe rekkehus/byhus i dette prosjektet. Det skal selges 9 stk rekkehus som ligger i bakgården til prosjektet. Jeg tipper at disse husene kommer til å bli etterspurte og at prisene på disse blir høye. De skal selges i trinn 2 eller 3.

Ensjø aktuell Informasjon vil gjøre oppmerksom på at det kun er 64 parkeringsplasser i dette prosjektet og har du bil så bør du kjøpe parkeringsplass. Det finnes veldig lite med gateparkeringsplasser i dette området. Muligheten for å kjøpe parkering er i første omgang begrenset til å gjelde 4‐ og 5‐roms leiligheter samt rekkehus. Parkeringsplasser selges for kr. 450.000,‐ per plass

Borettslagets fellesarealer inneholder flere sykkelparkeringsplasser. Enkelte sykkelparkeringsplasser vil være tilpasset transportsykler, og eksklusiv bruksrett til slike sykkelplasser vil etableres og selges separat etter nærmere avtale med selger. Øvrige sykkelparkeringsplasser vil være tilgjengelige for alle som eier leilighet i Humlehagen.

Prosjektet selges av Røisland og Co og de oppfordrer folk til å bestille time for visning på nett og gå nøye igjennom prospektet og dokumentene før man kommer på visning. Grunnet korona og smitte situasjonen i Oslo, så er det restriksjoner på visningen. Det blir avsatt 30 minutter til hver gruppe/kohort. Da visningsrommet har begrenset kapasitet, tillater man kun 2 stk pr. gruppe i visningssenteret.

For de første 41 leilighetene gjelder det visning fra 4.mai til 11.mai. Salgsstart gjennomføres 11.mai. Så er du på jakt etter ny leilighet på Ensjø, så er dette en mulighet som åpner nå!

 

Les mer på prosjektet sin nettside

Les tidligere sak om Humlehagen