Brasseriet restaurant på Ensjø har stengt dørene!

Brasseriet bar og restaurant

I november kunne Ensjø aktuell informasjon skrive om at driftsselskapet som drev Brasseriet bar og restaurant på Ensjø hadde gått konkurs i september. Det ble opplyst om at innholdet i selskapet var overdratt til nye eiere i juni. Det nye driftsselskapet heter Meat & Eat as og eies i sin helhet av en person som ikke har noen koblinger til det gamle selskapet.

Det ble nevnt at det har tatt litt tid med å få skjenkebevilling, så derfor har man ikke solgt alkohol siden overdragelsen. Selv om skjenkebevilgningen er godkjent i bydelsutvalget i Gamle Oslo i september har det latt vente på seg å gå den endelige godkjenningen fra næringsmiddeletaten.

Rett før jul så kom det opp en lapp på døren som fortalte at Brasseriet var stengt frem til 5.januar på grunn av juleferie. Nå har denne lappen blitt byttet ut med en ny lapp som sier at man holder stengt fra 5.januar.  Det opplyses at man jobber med et nytt konsept. Nettsiden til stedet er lagt ned, men Facebook siden eksisterer fortsatt.

Det var kanskje litt for ambisiøst å etablere en slik restaurant med høyt servise og høyt mat nivå, med i overkant høye priser. Prisene var imidlertid helt ok når man fikk avslag på 30 prosent, når stedet ikke hadde alkoholservering.

Jeg har selv spist på stedet flere ganger og synes det er synd man nå har stengt dørene. Håper at nytt mat konsept kommer på plass raskt. Ensjø trenger og det er ganske sikkert kundegrunnlag for en restaurant/vertshus hvis man legger seg på riktig pris og service nivå.

Link til nedlagt nettside

Les tidligere sak om dette