Boligprosjektet Stålverkskroken på Ensjø har byggestart.

17 mai stålverkskroken 018  17 mai stålverkskroken 017

 

Da har gravearbeidet på den siste Obos blokka langs Gladengveiens vestre side startet. I igangsettingstillatelsen fikk man i starten på mai og 18.mai startet gravearbeidet. Litt tidligere i vår rev man den gamle brakka som stod på området.

Vel vel tviler på at de skal fjerne så mye for når gravearbeidet startet på tvilling prosjektet 100 meter ned i Gladengveien, så fjernet de en meter med jord. Ingen kjeller under bakken i dette prosjektet nei, men de økte høydene med 2 meter. Så slagordet må være opp i høyden, men ikke ned i bakken!

Bunnen av kjelleren som skal være parkeringskjeller er faktisk plassert på gateplan nivå. Stålverkskroken Boligsameie vil bestå av 40 selveierleiligheter i et bygg på 6 etasjer med felles takterrasse. Leilighetene vil fordeles med 11 stk 2-roms-, 12 stk 3-roms- og 17 stk 4-romsleiligheter. 5 stk av disse vil selges med egen hybel. Størrelsene varierer fra 42 kvm til 116 kvm BRA.

I midten av januar hadde Obos salgsmøte i boligprosjektet Stålverkskroken og byggestarten skjer i mai. Dette prosjektet er nr 5 i rekken av Obos sine prosjekter i dette området. Det er 40 leiligheter i prosjektet og man har solgt 26 og det er 14 ledige boliger igjen.

I nabo prosjektet Verkshagen som er et tvillingprosjekt var salgsstarten i september 2014. Her er det også 40 leiligheter, 29 er solgt og dermed er det 9 ledige igjen der.

Gladengen Park er snart ferdig bygget og det er kun innvendig arbeider og fasaden som det jobbes med i dette prosjektet. Dette hadde salgsstart i september 2013 og her var det opprinnelig 56 leiligheter og nå er 54 solgt, så der er det kun 2 ledige igjen.

Les på hjemmesiden til Stålverkskroken  

Les tidligere sak om salgsstarten i Stålverkskroken  

Les om salgsstarten på Verkshagen prosjektet 

Les om boligsalget på ensjø i første kvartal 2015