Valgkamp på Ensjø!

Valgkampen går inn i en avgjørende fase med 25 dager igjen til valget. Ensjø aktuell informasjon har tidligere skrevet om at Arbeiderpartiet har vært på husbesøk på Ensjø området. De hadde med seg finansminister Sigbjørn Johnsen på et av besøkene.

Nå velger partiet Høyre å gjøre det samme, de skal på dørbank på Ensjø. Dørbank er Høyres svar på Arbeiderpartiets husbesøk. Jeg som skriver Ensjø aktuell informasjon kan ikke skryte av å ha mye kontakt med partiet Høyre. Det måtte derfor til en twitter melding fra Frogner Høyre som omtalte aktiviteten på Ensjø, for at jeg skulle finne ut av dørbanken.

I motsetning til Arbeiderpartiet har Høyre sendt ut adresserte postkort til Ensjø sine innbyggere, om at de skal på dørbank. Men oppmøtet av høyrefolk på Ensjø T-bane kl 1800 onsdag denne uken, var heller moderat. 7 personer møtte opp og fikk utdelt jakker, brosjyrer og instruksjoner. Så de fleste på Ensjø må nok nøye seg med postkortet fra Høyre.

Arbeiderpartiet har vært på 2 husbesøksrunder på Ensjø og begge gangene var det ca. 30 frivillige med på husbesøkene. Så heller ikke Arbeiderpartiet kan skryte av at alle på Ensjø har fått besøk, men de har nådd betydelig flere velgere på dørene enn det Høyre får til.

Nå er nok Ensjø et takknemlig sted å drive valgkamp for Arbeiderpartiet, for ved de to siste valgene (2009 og 2011) har Arbeiderpartiet fått 40,6 og 41 prosent  mens høyre har fått 13,5 og 25,2 prosent i denne valgkretsen.

Uansett oppmøte, så må det kunne sies at valgkampen er i ferd med å gires opp og mange beboere på Ensjø har så langt merket dette med at man har fått besøk fra politiske partier på døren.

Ensjø Aktuell Informasjon oppfordrer alle med stemmerett til å benytte denne. Kan du ikke stemme på valgdagene 8. og 9. september, så er det mulig å forhåndsstemme.

Les sak om Arbeiderpartiets husbesøk på Ensjø!

 

Valgkamp 2013 Husbesøk Ensjø (2)