Vålerenga skoles musikkorps arrangerer loppemarked i nabolaget til Ensjø

For sjette gang arrangeres det loppemarked på Vålerenga Skole, til inntekt for Vålerenga Skoles Musikkorps. Korpset har omtrent 60 barn fra Vålerenga og Brynseng skole som medlemmer, og inntektene fra loppemarkedet brukes blant annet til instrumenter og uniformer.

Det selges klær, sko, leker, sport- og fritidsutstyr, finlopper, elektronikk, nips, kjøkkenartikler, møbler, bøker og mye mer.  Du kan også besøke kafén med salg av hjemmebakte kaker, kaffe, vafler, pølser og annet. Popcornmaskinen og sukkerspinnmaskinen vil også være på jobb denne helgen.

Åpningstider:
Lørdag 12.oktober kl. 10.00 -16.00
Søndag 13.oktober kl. 11.00 – 16.00

Auksjon søndag kl. 14.00.

Til deg som har noe til overs, så kan lopper leveres inn i skolegården fra kl 1700 fredagen før loppemarkedet. Samme dag kjører korpset også rundt og henter lopper.

Har du behov for å få hentet loppene før, eller ønsker å levere til korpset på skolen på en tidligere dato, bruk skjema (se lenke under) og legg inn en kommentar om det, så tar de kontakt for å gjøre en avtale. Man kan dessverre ikke ta imot flere møbler før 11. oktober, siden lageret begynner å bli ganske fullt.

Korpset henter i utgangspunktet i Oslo øst og Groruddalen.

OBS! Korpset tar imot det meste som kan selges videre, men kan dessverre ikke ta imot for eksempel leksikon, pensumbøker, tjukk-TV-er, hvitevarer, madrasser og rammemadrasser, store møbler, eller møbler som er demontert i mange deler.

Velkommen til loppemarked i trivelige omgivelser på Vålerenga skole!

 

Korpset har også mulighet til å hente, les mer informasjon ved å klikke på lenken her:

Se Facebook event på dette loppemarkedet

Se nettsiden til Vålerenga skoles musikkorps