Siste salgstrinn med 65 leiligheter i Petersborgkvartalet på Ensjø legges ut for salg 13.april.

pk tr 3  Peterskvartalet trinn 2c

Petersborgkvartalet består av til sammen 210 leiligheter i 3 blokker. Salgstrinn 1 som har 61 leiligheter hadde salgsstart i september 2013. Salgstrinn 2 med 84 leiligheter hadde salgsstart i september 2014 og nå kommer tredje og siste trinn med 65 leiligheter som har salgsstart 13. april 2015

Tredje og siste trinn består av 65 leiligheter fordelt på 2 hus. Det er mulig å velge mellom 2- 3- 4- og 5-roms leiligheter. Alle leilighetene får romslige private uteplasser, mulighet for parkering i garasjekjeller og heis. På hjemmesiden skrier man at husene i trinn 3 i Petersborgkvartalet ligger skjermet i gårdsrommet, noe som gir en rolig og fredelig beliggenhet i grønne omgivelser. Ett stort pluss for dette siste salgstrinnet er at man på to sider vil få grøntarealer i form av Petersborgaksen og Vestre parkdrag plassert på siden og foran blokkene.

De har allerede solgt 43 av 61 leiligheter i trinn 1 og her er det 18 ledige. De har solgt 44 av 84 leiligheter i trinn 2 og her er det 40 leiligheter ledig. Nå kommer det 65 nye i trinn 3 og dermed er det 123 ledige leiligheter i dette prosjektet.

Prisene på dette nye salgstrinnet starter på kroner 2.750.000.- og slutter på kroner 6.900.000.- Garasje koster kr. 300.000.-

Arbeidene er i gang på tomta. Tidligere har man revet alle bygg på eiendommen og man har utført grave og sprengningsarbeider. Nå er man i ferd med å utføre byggearbeider i kjelleretasjene.

Ett lite apropos vil jeg dog ta med når man beskriver den flotte utsikten mot Ekeberg åsen, i dette prosjektet. Skanska planlegger selv en betydelig utbygging på tyngdepunktet som ligger rundt Ensjø T-banestasjon og her kommer det opp flere høyhus som nok vil kunne påvirke horisonten og utsikten fra Petersborgkvartalet mot Ekebergåsen.

Les mer på prosjektets hjemmeside

Les om salgsstart i trinn 1

Les om salgsstart i trinn 2

Se Oslo kommunes 3D versjon av Ensjøområdet og kikk på Petersborgaksen og Vestre parkdrag

Peterskvartalet trinn 2d  petersborg på ensjø hoved