REMA 1000 har stjålet oppslagstavla på Ensjø!

I april åpnet REMA 1000 ny butikk på Ensjø. Omtrent samtidig dukket det opp store reklame seil på Ensjø T-banestasjon. Et av disse seilene er hengt opp på Narvesenkiosken (se bilde). (Dette er ikke et innlegg mot reklame og annen ”søppel” på T-banen og andre områder Oslo sporveier har solgt til JCDecaux, det får vi ta i en annen diskusjon.)

Dette er en ytring om at en veldig mye brukt oppslagstavle som har vært der i nesten evig tid, plutselig stjeles/tildekkes for å bli benyttet til kommersiell reklame.

Jeg la merke til at oppslagstavla første gang ble tildekket i mars/april, men jeg tenkte at dette var en korttids greie for å drive reklame for et nytt butikktilbud for oss som bor på Ensjø. Men slik er det åpenbart ikke, for nå har det blitt hengt opp nytt reklame seil med nye tilbud fra REMA 1000.

Det er åpenbart ikke bare jeg som synes dette er drøyt, for nå har noen andre beboere hengt opp lapp på reklameseilet for å uttrykke sin mening (se bilde). Vi som bor på Ensjø er ikke imot at vi får et bedret butikktilbud og jeg vet ikke om det er REMA 1000, Oslo Sporveier eller JCDecaux sitt ansvar, men vi som bor på Ensjø vil gjerne ha tilbake oppslagstavlen vår.