Plutselig var postkontoret ved Fyrstikktorget på Helsfyr nedlagt – i nabolaget til Ensjø

 

I august 2020 så varslet posten Norge at Etterstad postkontor skulle legges ned og erstattes av post i butikk. I en pressemelding skrev man at postkontoret skulle erstattes av post i butikk i oktober 2021.

Nå i midten av juni har posten stengt Etterstad postkontor. For de som ikke bruker postkontoret så ofte, vil det nå oppleves som at det plutselig har blitt stengt selv om det i august i fjor ble besluttet. Nå er det ikke lengre mulig å få utført posttjenester som innlevering av pakker, kjøp av frimerker, hente ut pakker eller rekommanderte sendinger. Du har fortsatt tilgang til postboksene som finnes i tilknytning til lokalene.

Det er et oppslag på døra om at det er stengt og litt informasjon med alternativer for hva du kan gjøre.

Så skal du få tilsendt en sending som ikke passer i postkassa, så vil sendingen bli spredd til 3 forskjellige Rema 1000 butikker avhengig av postadresse. De 3 er: Rema 1000 Valle, Rema 1000 Etterstad og Rema 1000 Ensjø (sjekk bilde under saken for å finne ditt utleveringssted)

For å gjøre det enda vanskeligere så opplyser Posten om at du som skal hente pakke der det skal betales for pakken eller hente rekommanderte/verdisendinger, så må du faktisk helt opp til Postens bedriftssenter på Alnabru i Pers veien 34. (sjekk bilde med informasjon)

Skal du gjøre andre vanlige posttjenester, så henvises det via oppslag til Vålerenga post i butikk hos Extra som ligger i St Halvards gate 67 nede på Galgeberg. Jeg tror også at det finnes post i butikk hos Rema 1000 på Tøyen med adresse Hagegata 23.

Jeg regner med at posttjenestene på Ensjø, Etterstad og Helsfyr vil få ett post i butikk tilbud som er litt nærmere oss enn Galgeberg eller Tøyen. Når og hvor dette blir er det ikke opplyst noe om.

Det betyr at de av oss som fortsatt benytter slike tjenester, får en litt vanskeligere hverdag! I hvert fall frem til oktober når et post i butikk tilbud skal være etablert!

Les pressemeldingen fra august 2020