Petersborg barnehage åpner på Ensjø 19.august – allerede nå ser uteområdet bra ut

 

Ensjø aktuell informasjon har tatt en sniktitt på Ensjø områdets nyeste barnehage. Barnehagen har fått navnet Petersborg barnehage og ligger i utsiktskvartalet oppe på Tiedemannsbyen. Barnehagen får 4 baser med ca 54 barn i alderen 0-6 år. Det skal ansettes 6 pedagogiske ledere, 3 barne og ungdomsarbeidere og 3 barnehagemedarbeidere, totalt 12,5 årsverk.

På kommunen sine nettsider skriver man «Vi planlegger å åpne Petersborg barnehage 19. august 2019 i nye moderne lokaler i Utsiktskvartalet på Ensjø. Barnehagen får et rolig uteområde på bakkeplan og en lekeplass på taket.»

Navnet har Barnehagen fått fordi den ligger rett ved den vernede bygningen Petersborg og har de grønne områdene Petersborgaksen og Vestre parkdrag som nærmeste naboer.

Denne delen av Petersborgaksen mellom Petersborgkvartalet og Utsiktskvartalet er i ferd med å ferdigstilles som grøntområde. Delen av Vestre parkdrag som ligger rett utenfor barnehagen ser fortsatt ser ut som en byggeplass, men denne vil nok også bli midlertidig ferdigstilt til barnehagen skal tas i bruk.

Se nettsiden til barnehagen

Les sak om parkdragene på Ensjø