Obos sitt boligprosjekt Gladengen park på Ensjø er utsolgt

Valle hovin G61 GP hovinbekken 012 østre bekkedrag stålverkskroken 023

I løpet av den siste uka har Obos solgt den siste ledige leiligheten i boligprosjektet Gladengen park på Ensjø. I andre kvartal har man solgt 4 leiligheter, og nå i tredje kvartal er det 1 solgt i dette prosjektet og det er dermed utsolgt.

Prosjektet hadde 56 leiligheter og salgsstart var i september 2013. Man startet å bygge prosjektet i mars 2014 og bygget er stort sett ferdig det er kun innvendige arbeider som gjenstår samt noe utendørsarbeider som planering av bakken og planting av busker og trær.

Gladengen park er et borettslag og består av ett bygg i vinkel med totalt 56 leiligheter, fordelt på 13 stk. 2-roms, 24 stk. 3-roms, 18 stk. 4-roms og én 4/5-roms. Størrelsene varierer fra cirka 46 til cirka 123 kvm BRA. Prisene startet på 2,4 millioner for en 2 roms i første etasje på 46 kvadratmeter og sluttet på høye 7,6 millioner for en leilighet i 5.etg på 123 kvadratmeter da er 3 balkonger og garasjeplass er inkludert.

Gladengen Park er plassert ved krysset Gladengveien og Bertrand Narvesens vei. Bygget har 7 etasjer mot Bertrand Narvesens vei og 6 etasjer mot Gladengveien. Dette prosjektets beste ting er den fremtidige Stålverksparken som kommer der Hovinbekken for flere år siden lå åpen i dagen. Den ble lagt i rør for at dette prosjektet kunne bygges og nå skal den på nytt opp i dagen som et vannspeil i en liten park.

Det er planlagt at de nye beboerne på Ensjø kan overta leilighetene sine i 4 kvartal 2015

Les sak om byggestarten

 

obos på ensjø a  Gp ensjø