Nye drivere og nytt konsept på vei inn i de gamle lokalene til Brasseriet bar og restaurant på Ensjø

Gladengveien 4

Dørene til Brasseriet bar og restaurant har vært stengt siden november 2014 og det har ikke vært aktivitet i lokalene på ett år. Det eneste som har skjedd er at eier konstellasjonen til næringseiendommen i Gladengveien 4 er endret og at det nå er Ragde eiendom som står for utleien av lokalene.

Ensjø Aktuell informasjon har stor grunn til å anta at det nå kommer nye leietakere i lokalene og at disse skal videreføre serveringsdriften med et nytt konsept. Det skal bli drift i både den gamle pizza delen og i selve restaurant delen.

Ellipsen borettslag skriver på sine sider at det har kommet informasjon om at det er et «Gastropub» konsept som er på vei inn i lokalene. Da snakker vi nok om noe som inneholder Pub/vertshus med mye forskjellig øl varianter og greit mat utvalg. Men den som venter får se!

Ryktene skal ha det til at man i løpet av vinter/vår 2016 skal komme i gang med drift i lokalene. Det er imidlertid enda ikke spor av aktiviteten i det byråkratiske systemet i kommunen vedr skjenkebevilling og byggesak/endringer av lokalene.  Jeg har imidlertid funnet spor av et nytt driftsselskap som er opprettet i Brønnøysundregisteret.

Ett råd til nye drivere er å ta lærdom av det de andre kanskje gjorde feil.  For det var kanskje litt for ambisiøst å etablere en restaurant med høyt servicenivå og høyt mat nivå, med i overkant høye priser på Ensjø. I fremtiden kan det kanskje gå, men ikke enda.

Uansett, vi om bor på Ensjø gleder oss til at det igjen blir drift i lokalene slik at Ensjø får et for bedret spise/serverings tilbud som ikke bare er take away.

Les tidligere sak om Brasseriet