Norges største sykkelbutikk åpner på Ensjø i oktober

Ensjø aktuell informasjon har i noe tid kjent til at det skal flytte inn en sykkelbutikk på Ensjø, men navnet på de som skal flytte inn har ikke vært kjent. Men nå er det omtalt i en sak på nettstedet Ehandel.

De skriver at det er Unaas Cycling som driver salg av sykler fra både butikk og nettbutikk, som samler virksomheten sin på Ensjø og åpner en sykkelbutikk på hele 1500 kvadratmeter.  Etter å snakket med personer i Unaas i dag så er dette bekreftet. Det artige med dette er at Unaas Cycling liksom kommer hjem igjen, for når selskapet var nyetablert holdt de til i lokaler på Jordal og nå flytter de tilbake til området der de opprinnelig startet opp virksomheten!

Sykkelbutikken åpner i lokaler som ligger i det store glassbygget ved Ensjø T-banestasjon. Adressen er Ensjøveien 17, dette er de lokalene der bilbutikken KIA tidligere hadde tilhold. Det store lokalet som var salgshallen til KIA, er i de siste ukene delt opp for at sykkelbutikken skal få lokaler. I den andre delen av lokalene så flytter Hurtigruta carglass inn. De flytter opp fra underetasjen, der de holder til i dag. I den samme underetasjen så flytter det kinesiske elbil selskapet NIO inn.

Unaas Cycling skal drive butikk og nettbutikk samt et fullverdig sykkelverksted der de tar imot sykler til reparasjoner. Det er lagt opp til at man åpner butikken i de nye lokalene 1.oktober.

Dette betyr at planen for rivning av dette bygget og senere bygging av nærings/kontor høybygget som ble regulert i 2015 ikke kommer til å skje i de nærmeste årene. Jeg har forstått det slik at leietakerne har leiekontrakter på 5+5 år i disse lokalene.

Men det at man går fra bilbutikk til sykkelbutikk passer godt sammen med «fra bilby til boligby»!

 

Les saken om «Norges desidert største sykkelbutikk» på Ehandel

Les mer om personene bak Unaas Cycling

Les mer om Unaas Cycling på deres nettsider

Les sak om NIO