Nå kan du gå på skøyter på Valle Hovin – i nabolaget til Ensjø

Tirsdag 3.desember test åpnet Valle Hovin skøytestadion for sesongen og nå kan du gå på skøyter. Det er natur is på banen og dermed må det være kuldegrader for at anlegget skal være i drift. Det kan variere fra dag til dag om det er åpent, avhengig av utetemperaturen. Dette sjekker du enklest på facebook gruppa til anlegget (se lenke under denne saken)

Denne onsdagen var den første ordinære driftsdagen i denne sesongen og det var 10 til 12 personer som hadde tatt turen innom denne tåkete kvelden. Det var god is og folk trivdes. Garderobene, skøyteutleien og kiosken er åpen. Inngangen til anlegget er igjennom oppgang B og ned trappa i Vålerenga stadion.

OBS! Det er ikke anledning til å bruke lengdeløpsskøyter på anlegget enda, grunnet at putene som beskytter løpere som faller i svingene er lånt ut til Frognerstadion. Det kan være at disse kommer tilbake senere i sesongen.

Så hvis temperaturen holder seg lav så kan du planlegge for å friske opp skøyte kunnskapene og stikke innom den kommende helgen.

Følg med på Facebook gruppa til Valle Hovin

Les tidligere sak om Valle Hovin