Mange folk på Ensjø og Kampen mister sitt post i butikk tilbud fra 1.september.

Det er mange som bor på Ensjø og Kampen som mister sitt nærmeste post i butikk tilbud. Dette skjer når posten legger ned post i butikk på Coop Mega Tøyen. Det er kunngjort med oppslag i Coop Mega butikken at tilbudet skal legges ned. Post i butikk legges ned 1.september og Coop Mega butikken stenges 30. november.

Nå tenker mange at det ikke betyr så mye for man sender ikke så mye brev eller man kjøper ikke så mange frimerker. Men det betyr at de som får pakker til sendt og ikke kan benytte postens tilbud om hjemkjøring vil få nytt sted å hente pakker.

Det er i dag 3 steder i nabolaget der man kan benytte posten sine tilbud. Postkontoret på Helsfyr, Coop Prix på Vålerenga og det siste er omtalte Coop Mega på Tøyen. Jeg er litt usikker på hvordan posten har delt opp rodene, men det kan se ut til at alle som bor i Tiedemannsbyen henter pakker på Tøyen. Det betyr nok at de fleste som bor på Kampen også henter pakker på Tøyen.

Jeg har tatt kontakt med betjeningen på Coop Mega som kan si at dette er en av de største post i butikkene og at det er stor trafikk av folk som benytter tjenestene her. De hadde imidlertid ikke kunnskap om hva som skjer når tilbudet legges ned. Posten sin kundeservice kunne ikke på Chat eller senere på telefon, si noe om hva som skal skje. De lovet imidlertid å sende henvendelsen videre til de i posten som var ansvarlig for slike tilbud og at de skal gi meg et svar. Når det svaret kommer så skal jeg informere om det.

Når det gjelder lokalene der Coop Mega på Tøyen holder til, så skal disse fortsette som butikklokaler og det vil senere komme en Rema 1000 butikk inn i lokalene.

Etterskrift:

Det er nå klart at Coop Prix på Kampen skal overta post i butikk når Coop Mega på Tøyen legges ned.