Malerhaugveien 28 på Ensjø har salgsstart av 81 leiligheter på mandag – Visning med lift i helgen

 

Nå har visningen av boliger i boligprosjektet som Neptun Properties skal bygge i Malerhaugveien 28 startet. Første visning var på torsdag. Det var visninger i dag fredag og det er visning I helgen.

I dette prosjektet selger man 2- til 5-roms leiligheter med BRA på 35-119 kvm, noen med egen utleiedel. Prosjektet har felles takterrasser og felles uteareal i et meget sentralt og populært boligområde i spennende utvikling. Mulighet for kjøp av parkeringsplass.

Det er BN megler som står for visningene og de har visningssenter i Gladengveien 17 (inngang fra Stålverksveien v/Sykehuspartner sine lokaler): Visningene er fredag 21/6 kl. 15.00 – 19.00, Lørdag 22/6 kl. 12.00 – 14.00 og Søndag 23/6 kl. 12.00 – 14.00

Prosjektet organiseres som et borettslag i USBL og medlemskap /ansiennitet hos dem gir prioritet. Det skal bygges 80 borettslagsleiligheter fordelt på to bygg. Estimert byggetid er ca. 22-26 måneder – ferdigstillelse av byggene er forventet Q4 2021 / Q1 2022.

Siden dette er borettslag så er det mulighet for fleksibel finansiering. Her kan det være mulig å finansiere kjøpet med inntil 70% fellesgjeld og 10 års avdragsfrihet. Som vanlig i slike borettslag med fellesgjeld så vil man som kjøper få muligheten til å betale ned fellesgjelden gjennom en IN-ordning, som betyr individuell nedbetaling av fellesgjeld. Som kjøper får du fordelen av å ta opp lån i fellesskap, samtidig som du vil få mulighet til å betale ned din del av fellesgjelden.

Ensjø aktuell informasjon av innom fredags ettermiddag og det var litt folk på besøk i lokalene og det var godt med meglere som kunne forklare og opplyse deg om boligenes fortreffelighet. Jeg valgte også å ta en tur opp med liften som står på tomta slik at noe av utsikten kunne nytes. Han som kjørte liften kunne fortelle at man hadde hatt 8-10 turer på torsdag og at man nærmet seg ti turer i dag også. I tidligere sak om dette prosjektet ble det antydet at salgsstarten skulle skje i mars, men den ble litt forsinket men nå i juni er man kommet igang.

Det som er greit å kjenne til med dette prosjektet og dette området, er at det er mange boligprosjekter på gang i nærområdet, så litt byggevirksomhet de første årene må man nok forvente seg.

Jeg som skriver bloggen er nabo til dette prosjektet og har skrevet mange saker om prosjektet og nabolaget tidligere. Om du er på jakt etter bolig på Ensjø så kan dette være prosjektet du har sett etter, hvis ikke så kan man bare ta turen innom for å få en flott utsikt over Ensjø fra 33 meters høyde på toppen av liften.

Se nettsiden til prosjektet

Les tidligere sak om dette prosjektet