Lillekampen spisested/kulturkafe på Kampen – i nabolaget til Ensjø

IMG_5686 IMG_5682

Lillekampen er kanskje den minste kaféen du kan finne i nabolaget. Her er det plass til 20 personer og da blir man gode venner. Det er intimt og det er det som gjør konsert eller standup opplevelsene så bra. Kunstnere, artister og publikum kommer ganske nærme hverandre.

Lillekampen serverer mat og drikke som, sandwicher, lunsjretter, supper og bakverk. Du får varme drikker som kaffe og te. De har også serveringsbevilling for alkoho,l så øl og vin står også på menyen. På Lillekampen er det sitteplasser inne og ute.

Nåværende drifter av Lillekampen tok over stedet for ett år siden og har jobbet med å utvikle og rendyrke stedet med noen konsepter, der de fleste skjer en gang per måned.  Lillekunst er ett av disse og det finnes kunst på veggene og hver måned så kommer det nye bilder opp på veggene. I september er det kunstneren Brede Korsmo som viser sine bilder.

Så har man Lillestandup der små og store stjerner tar turen innom og underholder gjestene på Oslos minste standup-scene. Man har LilleJazz der blant annet eierens eget band opptrer. Lilleord er diktopplesning. LilleLyd er et arrangement der det blir presentert gjester/artister innen det litt «odde» temaområdet av musikk. Musikken skal utfordre både ører og hode.

Det er bare å kikke på høstmenyen over kulturaktiviteter, så får du en god oversikt hva som skjer. Følg også med på Facebooksiden.

Dette er en meget lokal og populær kafé /serveringssted i Bøgata på Kampen som er verdt turen. De leier også ut lokalene om du ønsker å feire noe eller lage din egen greie en kveld.

Åpningstidene er tirsdag og søndag 1100 til 1800, onsdag til lørdag 1100 til 2200, mandag stengt

Sjekk ut Facebook siden til Lillekampen, så får du mer info.

Sjekk ut flere spisesteder på Ensjø og i nabolaget

 

lillekampen høst 2018 lillekampen september 2018

IMG_5689 IMG_5684

IMG_5687 IMG_5685

 

IMG_5697 IMG_5691

IMG_5699 IMG_5698

IMG_5695