Klart for salg av nye boliger i Gladengen Park på Ensjø!

I den kommende uken er det salgsstart av 117 nye leiligheter på Ensjø. Skanska/Ferd legger ut 61 leiligheter i Peterborgkvartalet og Obos legger ut 56 Leiligheter for salg i Gladengen Park.

Først ut er Obos med prosjektet Gladengen park, dette har salgsmøte 3. september. Gladengen park borettslag vil bestå av to bygg med totalt 56 leiligheter, fordelt på 13 stk 2-roms, 24 stk 3-roms, 18 stk 4-roms og én 4/5-roms. Størrelsene varierer fra cirka 46 til cirka 123 kvm BRA. Prisene starter på 2,4 millioner for en 2 roms i første etasje på 46 kvadratmeter og slutter på høye 7,6 millioner for en leilighet i 5.etg på 123 kvadratmeter da er 3 balkonger og garasjeplass er inkludert.

Gladengen Park bygges i krysset Gladengveien og Bertrand Narvesens vei og dette prosjektets beste ting er den fremtidige Stålverksparken der Hovinbekken som for flere år siden ble lagt i rør og nå på nytt skal opp i dagen.

Det vil bygges en takterrasse på toppen av det ene bygget. Alle som bor i Gladengen Park vil få bruksrett til denne. Det blir utomhusareal mot Stålverksparken, en park med vannspeil. Parken skal bli endepunktet for Vestre bekkedrag, en gjenåpnet Hovinbekk med grønne sidearealer skal strekke seg fra det nye sentrum på Ensjø, via Gladengveien og til Stålverksparken.

Siden det er Obos som selger leilighetene som borettslagsleiligheter så finnes det regler for hvem som kan kjøpe og det finnes et rekkefølgesystem der folk kan kjøpe leilighet etter ansiennitet/forkjøpsrett. Dette gjøres på et salgsmøte som avholdes hos Obos.

Tid: Tirsdag 3. september, klokken 18.00
Sted: OBOS hovedkontor, Hammersborg torg 1, Oslo
Påmelding: For å kunne benytte deg av forkjøpsretten, må du melde deg på innen salgsstart.

Obos sine tidligere (Gladengtunet og Stålverksparken) boligprosjekter i Gladengveien har blitt solgt ganske raskt. Så tenker du å kjøpe ny bolig på Ensjø og har lang ansiennitet i Obos, så kan tiden være inne for og sjekk dette nærmere.

Mediene skriver om at salget av nye boliger i Oslo har startet å gå litt tregere og at mange synes prisene er blitt for høye på grunn av stigende bygge kostnader. Det blir derfor spennende å se hvordan salget av boliger går i dette prosjektet.

Les mer om prosjektet på Obos sine hjemmesider

Les tidligere sak på Ensjø aktuell informasjon

http://ensjo.origo.no/-/bulletin/show/805469_klart-for-salg-av-mange-nye-boliger-paa-ensjoe-i-september

Gladengen parkGladengen park a

Én kommentar

Kommmentarfeltet er stengt.